July 15, 2024Jul 15 36 minutes ago, napadaj said: To je za prime, dakle 2-3 sezone najviše. Malo li je na ovu skupoću. Verovatno ni za Scholesa nije cenio da je bio najbolji sa 15 godina, ili sa 45.
July 15, 2024Jul 15 ne bi se ni o rodriu pricalo toliko kao sada, da nije davao neke vrlo vazne govole za city prethodnih sezona.
July 15, 2024Jul 15 3 hours ago, harper lee said: Ne postoje dva identicna igraca, trazio si igrace slicnih karateristika sa stanovista tehnike i fizikalija i nabrojao sam ti nekoliko. Moj argument je da je ono sto izdvaja Rodrija od vecine slicnih igraca njegova vrhunska sportska inteligencija, fizicki dominantnih igraca koji su znali s loptom ima koliko hoces. Ma neka su svi oni sličnih karakteristika sa stanovišta tehnike i fizikalija, ali bitno je da su to sve bili vrhunski igrači baš kao što je i Rodri vrhunski igrač. Nećeš me ubediti da je jednom Zidanu ili Alonsu nedostajalo fudbalske inteligencije da budu kao Rodri. Ili da jedan Kroos ili Gerrard nisu umeli da čitaju igru i brzo donose odluke kao ovaj. Veće su razlike u fizikalijama+tehnici između nabrojanih i Rodrija nego što je razlika u tom nekom esencijalnom je ne c'est quoi. Edited July 15, 2024Jul 15 by Weenie Pooh
July 15, 2024Jul 15 Slažem se, pokušao sam pronaći sličnog igrača Rodriju, ali ga jednostavno nema. Prvo, što je uopšte teško setiti se veznjaka tako razbijačke konstitucije, a i ako je postojao, uglavnom je bio operisan od tehnike i kreacije. Možda je jedino Vieira nešto što može da parira
July 15, 2024Jul 15 20 minutes ago, Weenie Pooh said: Nećeš me ubediti da je jednom Zidanu ili Alonsu nedostajalo fudbalske inteligencije da budu kao Rodri. Ili da jedan Kroos ili Gerrard nisu umeli da čitaju igru i brzo donose odluke kao ovaj. Necu, niti sam to napisao. Rodri je trenutno mozda najbolji veznjak na svetu ali nije jedinstven igrac u istoriji fudbala. Zidan je za njega... pa... Zidan.
July 15, 2024Jul 15 Jel nekome od vas postoji "klasičan" veznjak u istoriji fudbala koji je bolji od Zidana?