July 13, 2024Jul 13 On 10. 7. 2024. at 23:40, Mindaugas Žukauskas said: Ne mogu da se setim nekog bitnijeg susreta ove dve selekcije. Za sad nemam favorita, videćemo kad počne tekma, ko bude manje flopovao Euro 1996, Wembley, 1/4 finale. Regularno 0:0, Spanija bila dobra, dva gola ponistena. Uzeli Englezi na penale, Hierro i Miguel Angel Nadal promašili.
July 13, 2024Jul 13 On 12. 7. 2024. at 16:54, JohnnyD said: "Procurio" i Acin uvod za nedelju: Kada se pogledaju ove 2 fudbalske zemlje...za jedne kazu da imaju sjajnu proslost, a za druge da se pozivaju na blistavu buducnost. Crvena furija, ili Veciti luzeri? Da li fudbal ide kuci, ili fudbaleri idu kuci? Kolevka fudbala, ili Jamal u kolevci? Servantes ili Sekspir? Da li ce se Spanci izboriti sa vetrenjacama, ili ce Englezi biti ili ne biti? Hju Grant ili Enrike Iglesias? Kejt Vinslet ili Penelopa Kruz? Mucke ili Kasandra? Rodni ili Ignjacio? Britanske komedije, ili spanske serije koje uopste nisu spanske nego venecuelanske? Kukurelja i Marbelja, ili Foden i Big Ben? Dobro dosli na Olimpijski stadion u Berlinu, dom utakmice finala evropskog prvenstva izmedju Spanije i Engleske!😄 hvala za ovo. TV je uvek umućen dok gledam utakmice.
July 13, 2024Jul 13 I ovaj tip mi je otkriće u poslednjih nekoliko dana, sjajan je: https://www.instagram.com/mckallaster?igsh=dno1OTc1NTl4d2hp Edited July 13, 2024Jul 13 by napadaj
July 13, 2024Jul 13 Jel moze i ovde da se okace skotski komentatori sa prosle teme, na pocetku svake strane, da neko azurira, moderator
July 13, 2024Jul 13 Author 18 minutes ago, villiem said: Jel moze i ovde da se okace skotski komentatori sa prosle teme, na pocetku svake strane, da neko azurira, moderator Može, okači. Čuj "neko" da ažurira
July 13, 2024Jul 13 2 minutes ago, Valkyrie said: Može, okači. Čuj "neko" da ažurira A, ne umem Stavice neko
July 13, 2024Jul 13 kad vidim koliko je jak španski hajp, kućno vaspitnje nalaže biti uz engleze bolje rečeno anti engleski hajp ne ulazi mi u glavu odakle ovoliko loženje na španiju, ej bre španci najodvratnija reprezentacija u svim sportovima ever, pa navijao bi za švajcarce sve da im je u startnih jedanaest behrami, džaka, šaćiri, džemaili, memedi, nikči, pasami... španci...
July 13, 2024Jul 13 Jebe se ljudima kontam za Špance već ljudi igraju ubedljivo najlepši fudbal u kome, gle čuda, zaista može da se uživa.
July 13, 2024Jul 13 28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kad vidim koliko je jak španski hajp, kućno vaspitnje nalaže biti uz engleze bolje rečeno anti engleski hajp ne ulazi mi u glavu odakle ovoliko loženje na španiju, ej bre španci najodvratnija reprezentacija u svim sportovima ever, pa navijao bi za švajcarce sve da im je u startnih jedanaest behrami, džaka, šaćiri, džemaili, memedi, nikči, pasami... španci... Navijamo za najlepši fußbal, jebe mi se pod kojom je zastavom. Bila bi sportska tragedija da Englezi osvoje sa onakvom antiigrom.
July 13, 2024Jul 13 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: španci su antipropaganda sporta rekao sam šta sam rekao Imas vrlo zanimljive poruke danas
July 13, 2024Jul 13 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: španci su antipropaganda sporta rekao sam šta sam rekao