July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, Lancia said: Spaniji samo Argentina moze da parira. Ajde da vidimo veceras. Kolumbija je igrala najbolji fudbal na turniru, a Argentina se jedva izvukla protiv nas u cetvrtfinalu, niño Moi sa avatara ih je urnisao. Trebako je da dobijemo.
July 14, 2024Jul 14 Just now, Guuundogan said: nije ova skupina igraca ni blizu onoj. niti ima potencijala da bude. ovo sve su apsolutno zasluzili, ali nece biti nikakve dominacije. Bice jos i bolji
July 14, 2024Jul 14 Yamal, 17 god i titula euro prvaka za koju je jedan od najzasluznijih. Fenomenalna prica. Jos mu juce bio rodjendan
July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, Guuundogan said: nije ova skupina igraca ni blizu onoj. niti ima potencijala da bude. ovo sve su apsolutno zasluzili, ali nece biti nikakve dominacije. Vreme će pokazati, mladi su, ne vidim neke druge ekipe da će ih ugroziti.
July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, Budja said: Ajde da vidimo veceras. Kolumbija je igrala najbolji fudbal na turniru, a Argentina se jedva izvukla protiv nas u cetvrtfinalu, niño Moi sa avatara ih je urnisao. Trebako je da dobijemo. Nisam gledao nijednu tekmu, generalno pricam, citao sam da je bilo frlo cupavo sa Ekvadorom.
July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, Lancia said: Bice jos i bolji da smo zivi i zdravi i ti i ja pa da se setimo ovog trenutka ;D
July 14, 2024Jul 14 Author 10 minutes ago, harper lee said: izadjes i pobedis sedam puta, od toga tri ozbiljne fudbalske nacije Englesku, Francusku i Nemačku. Ftfy
July 14, 2024Jul 14 3 minutes ago, MeanM@ said: Yamal, 17 god i titula euro prvaka za koju je jedan od najzasluznijih. Fenomenalna prica. Jos mu juce bio rodjendan Mali rak.
July 14, 2024Jul 14 3 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: mislim da bi ove ovakve spance samo portugal mogao da bije Mogli smo i mi, ali nije peder sviro penal Edited July 14, 2024Jul 14 by Ratamahatta