July 14, 2024Jul 14 Just now, Lancia said: Ajde, ajde, jednom te nesto zamolimo Just now, radisa said: Ma samo da gledaš, opališ koju fotku i okačiš... Da imamo ekskluzivu... 5 minuta mi biciklom ali je toliko dosadno. Danas sam bio kad se otvarala fan zona, spanci imali sijestu i bole ih, englezi naravno ispred najskupljeg i najturistickijeg paba u gradu, smaraju sa "it's coming home".
July 14, 2024Jul 14 2 minutes ago, sasha said: Počela španska dominacija part two Jsko me podseća na 2008.
July 14, 2024Jul 14 Spanci zasluzeno. Zavrsili su prvenstvo bez dva startera zbog povreda, prolazili jake reprezentacije bez nekih drugih poput Karvahala i Ruiza, na kraju su osvojili samo pobedama. Nista penali, nista opstrukcija, izadjes i pobedis sedam puta, od toga tri ozbiljne fudbalske nacije Englesku, Francusku i Italiju. Rezultat je ovog puta ispostovao igru a niko ko je odgledao vise od dve fudbalske utakmice u zivotu ne moze da ospori da su Spanci igrali ubedljivo najlepsi i najbolji fudbal na prvenstvu. Sto se utakmice tice, Spanci su sami sebe uveli u problem zato sto nisu resili utakmicu u prvih desetak minuta drugog poluvremena kad Englezi nisu znali sta ih je snaslo. Malo Pikford, malo sebicluk Morate i iz tog perioda ne samo da su izasli sa samo jednim golom prednosti vec su i ispustili konce igre iz ruku. Ipak, pravda je na kraju zadovoljena. Englezi su mucna pojava i bila bi tragedija da su uspeli i ovog puta da se izvuku. Da mi je neko pre desetak godina rekao da cu da odgledam utakmicu u kojoj ce Spanci da igraju fudbal a Englezi da flopuju samo bih se nasmejao tako komicnoj tezi ali cak i takve stvari ocigledno umeju da se promene. Padanja bez kontakta i dramska umiranja Belingema na terenu su posebna poslastica ovog turnira.
July 14, 2024Jul 14 2 minutes ago, sasha said: Počela španska dominacija part two nije ova skupina igraca ni blizu onoj. niti ima potencijala da bude. ovo sve su apsolutno zasluzili, ali nece biti nikakve dominacije.