July 11, 2024Jul 11 nema dileme tu, spanci nisu priznali srce srbije. katalonija, baskija, seuta i melilja zauvek spanija!
July 12, 2024Jul 12 Koja bi to euforija, histerija i tome slicno bila, ako bi Englezi konacno osvojili. Mozda bih i voleo da to vidim.
July 12, 2024Jul 12 Ono kad Španci nisu najveći floperi. Problem je što Španci još uvek nisu kiksnuli, ali s druge strane, ne mogu ni Englezi večito da se provlače na ovom Euru. Jesu pokazali određenu žilavost, ali ni najmanje nisu bili ubedljivi, što je blam s obzirom na imena u timu. Po mom ukusu bi bila ili laganih 3-0 za Špance ili pobeda posle užasnog Pikfordovog kiksa.
July 12, 2024Jul 12 Ima jedna karakteristična pojava u fudbalu, a to je da pojedine selekcije titule osvajaju par godina nakon svog peaka ili sa nekim mešovitim sastavima, a ne onda kada su bili najjači i kada je trebalo, jer im se prosto poklope kockice. Prvo što mi pada na pamet je Milan 2007. godine, pa prva LŠ titula Čelzija, Portugal je uzeo EP 2016. sa nekom međugeneracijom punom balvana, pa i žabari 2006. su bili slabiji tim od žabara 2002, Bajern je trebalo da uzme 1999. ali je uzeo 2001... Crta se sve za Engleze i da se vraća kućitm To je s jedne strane kosmičke jednačine, s druge je Hari Kejn, profesionalni luzer i osvajač najviše runner-up titula u istoriji fudbala. Gde li će prevagnuti? Naravno, simpatije u finalu prema Španiji (hladan znoj me oblio, jedva iskucah ovaj red).
July 12, 2024Jul 12 Ova sekekcija Engleske ti je minimum na istom nivou kao 2021. ako ne i dramatično jača. Tako da nema tu degradacije kvaliteta, ili prolaska peaka
July 12, 2024Jul 12 54 minutes ago, goofs said: Ima jedna karakteristična pojava u fudbalu, a to je da pojedine selekcije titule osvajaju par godina nakon svog peaka ili sa nekim mešovitim sastavima, a ne onda kada su bili najjači i kada je trebalo, jer im se prosto poklope kockice. Prvo što mi pada na pamet je Milan 2007. godine, pa prva LŠ titula Čelzija, Portugal je uzeo EP 2016. sa nekom međugeneracijom punom balvana, pa i žabari 2006. su bili slabiji tim od žabara 2002, Bajern je trebalo da uzme 1999. ali je uzeo 2001... Crta se sve za Engleze i da se vraća kućitm To je s jedne strane kosmičke jednačine, s druge je Hari Kejn, profesionalni luzer i osvajač najviše runner-up titula u istoriji fudbala. Gde li će prevagnuti? Naravno, simpatije u finalu prema Španiji (hladan znoj me oblio, jedva iskucah ovaj red). Spanija ako osvoji trofej, s obzirom na godine, ladno ce da dominira i osvoji vise titula nego ona jebitacna sa Cavijem.
July 12, 2024Jul 12 "Procurio" i Acin uvod za nedelju: Kada se pogledaju ove 2 fudbalske zemlje...za jedne kazu da imaju sjajnu proslost, a za druge da se pozivaju na blistavu buducnost. Crvena furija, ili Veciti luzeri? Da li fudbal ide kuci, ili fudbaleri idu kuci? Kolevka fudbala, ili Jamal u kolevci? Servantes ili Sekspir? Da li ce se Spanci izboriti sa vetrenjacama, ili ce Englezi biti ili ne biti? Hju Grant ili Enrike Iglesias? Kejt Vinslet ili Penelopa Kruz? Mucke ili Kasandra? Rodni ili Ignjacio? Britanske komedije, ili spanske serije koje uopste nisu spanske nego venecuelanske? Kukurelja i Marbelja, ili Foden i Big Ben? Dobro dosli na Olimpijski stadion u Berlinu, dom utakmice finala evropskog prvenstva izmedju Spanije i Engleske!😄
July 13, 2024Jul 13 kolaju glasine da cemo dobiti slobodan dan (bank holiday) ako pobedimo. da nije toga, bilo bi mi lakse da ovo dobiju spanci. i te kako su zasluzili. inace, radim s gomilom klinaca koji su me malo iznenadili kad je u pitanju navijanje. mene pitalo par njih za koga sutra navijam, mislio da me pitaju jer sam stranac. posle vidim da oni isto pitanje postavljaju jedni drugima. ispostavilo se (ocekivano) da svi navijaju za englesku al mi je i dalje interesantno da mladje generacije ne podrazumevaju da se mora navijati za svoje. super mi taj njihov kosmopolitanizam. pozdravljam od srca. Edited July 13, 2024Jul 13 by adam
July 13, 2024Jul 13 1 hour ago, adam said: ne podrazumevaju da se mora navijati za svoje. Sveizgubilidabogdanstvo 😁 Edited July 13, 2024Jul 13 by papapavle