July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Socijalna inteligencija upitna Nije upitna uopste
July 14, 2024Jul 14 I sad ulaze Merino i ovih 5 identičnih fudbalera Reala iz Sosijedada, koji uđu na svakoj utakmici
July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, Valkyrie said: Šta je s tobom i Vinijem, nikako da te pitam? mali prljavi pacov naravno, sjajan je igrač, tu dileme nema, ali karakterno je slina, Nejmar 2.0
July 14, 2024Jul 14 Španci su uzeli loptu Španci su izgubili loptu Španci su opet dobili loptu ....u korneru. Esencija sportskog komentatorstva
July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, copkillah said: mali prljavi pacov naravno, sjajan je igrač, tu dileme nema, ali karakterno je slina, Nejmar 2.0
July 14, 2024Jul 14 Author 1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said: u pravu je covek @Valkyrie Ma on često poteže V Jr kao parametar gadnoće, rekoh možda ima konkretan razlog. Za Vinasijusa se sećam kad je Nejmar nešto lupio kao "najružniji fudbaler s kojim sam igrao, ima dobar smisao za humor ali jbg ružan je" - tako neka površna glupost
July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, copkillah said: mali prljavi pacov naravno, sjajan je igrač, tu dileme nema, ali karakterno je slina, Nejmar 2.0 Cak ne bih Nejmar tu stavljao.
July 14, 2024Jul 14 Just now, Filozof manijak said: Španci su uzeli loptu Španci su izgubili loptu Španci su opet dobili loptu ....u korneru. Esencija sportskog komentatorstva Koliko sam ja srecan od kad se moze preko A1 gledati Arena...