July 14, 2024Jul 14 Stones najbolji u Engleza. Spanci ce da plate ovo jalovo kurcenje kako znaju lopte.
July 14, 2024Jul 14 Just now, Defunctus said: Morata celo prvo poluvreme igrac manje u napadu, nista nije uradio Jel uradio nešto tokom celog prvenstva
July 14, 2024Jul 14 Just now, Defunctus said: Morata celo prvo poluvreme igrac manje u napadu, nista nije uradio Krade lopte, izvlaci faulove, skace, povezuje, vraca se u odbranu...
July 14, 2024Jul 14 2 minutes ago, Miljenko said: Brate, koliko je ovo dosadno. Uspeh je igrati ovakav fudbal, sa igracima kao sto ih Englezi imaju. Jesi igrao 2+
July 14, 2024Jul 14 Na poluvremenu mozemo da pitamo @Mindaugas Žukauskas i @nenad dal je bio penal za Engleze u polufinalu?¿
July 14, 2024Jul 14 Just now, Cash said: Jesi igrao 2+ Jesam. Prvo sam hteo 3+, no posto su metiljavi, onda samo 2. Da pustim sutra neke Islandjane da odmorim oci.
July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, Lancia said: Na poluvremenu mozemo da pitamo @Mindaugas Žukauskas i @nenad dal je bio penal za Engleze u polufinalu?¿ ne znam zašto si me tagovao, ja ni ne pratim fudbal
July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, Lancia said: Na poluvremenu mozemo da pitamo @Mindaugas Žukauskas i @nenad dal je bio penal za Engleze u polufinalu?¿ Vala ono naše nadmudrivanje zanimljivije od komplet prvog poluvremena
July 14, 2024Jul 14 Meni je utakmica sasvim ok. Dve odlične ekipe koje igraju vrlo disciplinovano. Pravo finale
July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, Sestre Bronte said: ne znam zašto si me tagovao, ja ni ne pratim fudbal A vi ste gospodjice Mindaugas i Nenad Bronte?¿ Nismo znali