July 14, 2024Jul 14 2 minutes ago, Ratamahatta said: Mogli smo i mi, ali nije peder sviro penal moci cemo vec u septembru da ispravimo
July 14, 2024Jul 14 Čestitke forumskim Špancima i svim ostalima koji se tako osećaju. Engleski #sveizgubilidabogda tim rasformirati što pre, počev od trenera i kapitena, pa dalje redom preko golmana i desnog beka.
July 14, 2024Jul 14 Messi & baby Yamal https://www.bbc.com/news/articles/c7206gj5w28o Edited July 14, 2024Jul 14 by Lucia
July 14, 2024Jul 14 20 minutes ago, Godfrey said: Kakav pas Carvajala ka Yamalu kod prvog gola, auuu Imaju Španci sve to u krvi
July 14, 2024Jul 14 26 minutes ago, Valkyrie said: Ftfy Eto vidis, Svabe sam cak zaboravio. Sve su ih ispresavijali.
July 14, 2024Jul 14 4 minutes ago, Valkyrie said: Sudija napisao pesmu o emisiji, sad je recitovao, spasavaj se ko može! Praotac svih krindzova. Krindz Abraham takorekuc.
July 14, 2024Jul 14 Author 2 minutes ago, harper lee said: Eto vidis, Svabe sam cak zaboravio. Sve su ih ispresavijali. To je bilo finale pre finala, ne da nisu ispresavijali Nemce nego je bio egal do 119 minuta kad ga munuše Nojeru. Da je otišlo u penale svašta je moglo da bude.
July 14, 2024Jul 14 Još jedno zapažanje..,koliko se bolje vide svi detalji u timu za koji navijaš, kad pratiš baš svaki potez i kretnju. Ja ovog Karvahala gledam 10+ godina (svi ga gledamo), ali nikada nisam navijao za tim za koji igra. I, naravno, da se vidi iz aviona kvalitet, ne bi igrao u Realu sve ovo vreme da ga nema, ali tek ovako kad navijaš za njegov tim, može da se stekne pun dojam. Neverovatno koliko dobar desni bek, ne znam da li sam gledao boljeg. Ništa nije slučajno sa Realom i svim onim titulama, nije to samo do onih zvezda koje su tamo igrale i igraju.