July 14, 2024Jul 14 spanci vise nego zasluzeno, ubedljivo su bili najbolji na prvenstvu. bas bi bila epska nepravda da je engleska ovo uzela. alah je veliki!!!
July 14, 2024Jul 14 Zasluženo, bila bi tuga za fudbal da su uzeli Englezi, koji jesu pokazali žilavost, ali sramota je da igraš kao Grčka 2004, a imaš igrače svetske klase. Španci prosto najbolji od početka do kraja.
July 14, 2024Jul 14 Popular Post Lepo je sto je ovaj destruktivni fudbal koji su igrali Francuzi i Englezi doziveo poraz i to od Spanije, koju je uzivanje gledati.
July 14, 2024Jul 14 Kejnu kralj treba ukazom da uzme drzavljanstvo, jedino tako ce da dodje kuci. Sad ce Berlinska policija da isprobava novu opremu na Englezima. A mrzi me da idem da gledam
July 14, 2024Jul 14 3 minutes ago, 189- said: covek nije ni produzio sekund a igralo se mozda 30 sekundi od cetiri minuta. namestaljka. Englezi pokradeni, zadnje vreme doslo
July 14, 2024Jul 14 ESP zasluženo, od prve tekme su držali isti nivo. Sautgejt opet previše oprezno i sa previše respekta prema protivniku. Sve u svemu sasvim dobar EURO.
July 14, 2024Jul 14 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Jbt Španci se valjali 2 minuta od 4 nadoknade i ovaj lutak svira kraj regularno Btw, dok su se englezi branili Pikford je svaku drzao po minut i po. Vraća se jbg
July 14, 2024Jul 14 3 minutes ago, Arkadija said: Španci više nego zasluženo. Jamal i Olmo igrači turnira. + Nico Williams
July 14, 2024Jul 14 2 minutes ago, Baldrick S. said: Kejnu kralj treba ukazom da uzme drzavljanstvo, jedino tako ce da dodje kuci. Sad ce Berlinska policija da isprobava novu opremu na Englezima. A mrzi me da idem da gledam Nemoj da te mrzi, učini za forum...
July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, copkillah said: Zasluženo, bila bi tuga za fudbal da su uzeli Englezi, koji jesu pokazali žilavost, ali sramota je da igraš kao Grčka 2004, a imaš igrače svetske klase. Španci prosto najbolji od početka do kraja. Ja ne znam sta se sa Sautgejtom desilo. Iz turnira u turnir igraju sve gore i ziheraskije. Nije engeska ekipa odvratna, ok su Saha, Foden, Palmer. Kejn (osim Belingama)... , sve korektni igraci, ali kako ih je Sautgejt ucinio nepodnosljivim za gledanje.
July 14, 2024Jul 14 2 minutes ago, San Epifanio said: Svaka čast Špancima. Teško da može zaaluženije. Nemacka 2014. Dva napadacka tima koja su posteno odigrali ceo turnir.
July 14, 2024Jul 14 Izbegli smo i ove godine metak, impotentne Engleske koja uzima veliki trofej. Sa ovakvom igrom bi bilo malo previše. Španci 7 od 7. Dobili su Hrvatsku, Italiju, Nemačku, Francusku i Englesku. Lep niz. Kejnara će da skine paučinu sledeće godine u Bundesu, ako Ćabi pusti. Edited July 14, 2024Jul 14 by Facundo Orellana