August 4, 2024Aug 4 4 hours ago, Guuundogan said: sa bronzom bi se povadio za evropsko. To je bas tezak debakl. Ne mislim da je prestrogo, jednostavno je imao a i sad ima ekipu za medalju. Za mene Australija bi trebala da se prodje. Imali smo dobar zreb, protiv Amera, koliko god da su jaki, nismo se bas pokazali tj. moglo je to i bolje, Portoriko svaka cast, J.Sudan je malo skripao i moglo je da bude veselo da je neko iole jaci. Australija je protivnik po nasoj meri i jaci smo i treba da pobedimo. Poraz bi prakticno znacio tri od cetiri utakmice na prvenstvu koje su slabije odigrane sto ne mozemo smatrati uspehom. Ali ako prodjemo Australiju, mi smo odradili ono sto je do nas. Ako casno i dobro odigramo protiv Amera i izgubimo i ako jednako tako odigramo i protiv Kanade/Nemacke i izgubimo, ne mogu to smatrati neuspehom. Videcemo, sve zavisi od pristupa, igre... Ali mi je prestrogo upisivati neuspeh ako izgubis utakmice od ekipa koje su bolje. Ako budu bolje, a nije da nemaju potencijal. Tako da, u sustini se zalazem da kad se podvuce crta, vidi se kako smo igrali, a ne koje smo mesto. Jer konacno mesto na tabeli dosta zavisi od zreba. Mozda Nemacka na primer izgubi 50 razlike u finalu od Amerike i pobedi Kanadu sa pola kosa u polufinalu, a mi izgubimo od Amera sa dva razlike i nabusimo Kanadu u utakmici za trece mesto, ali jbg, oni drugi, a mi treci, iako je jasno da smo odigrali bolji turnir u eliminacionoj fazi. Edited August 4, 2024Aug 4 by Hele
August 4, 2024Aug 4 Na osnovu čega ovoliki optimizam protiv opija? Egal tekma,može na obe strane. Edited August 4, 2024Aug 4 by Bogotac
August 4, 2024Aug 4 koga boli kurac kako smo igrali u grupi bitno je jedino kako ce odigrati od cetvrtfinala
August 4, 2024Aug 4 Takodje, ja ne znam da li neko u nasoj ekipi ima tetovazu, ova ekipa je skrojena po meri Radeta Bogdanovica 😆 To sto ja imam zamerke da smo mozda i previse fini, sa druge strane je plus, ti momci ce biti tu, odazivace se i imamo priliku da pravimo kontinuitet. Ne bih bas razjebavao sve tako sto bi cetvrto mesto proglasio neuspehom. Edited August 4, 2024Aug 4 by Hele
August 4, 2024Aug 4 5 hours ago, Zli Gli said: Covek kao vodeci igrac tima/reprezentacije nikad nije osvojio nista osim NBA titule niti nas doveo do srebra iza Amera koji su u najjacem sastavu uvek sigurica za zlato. Dakle, trenutno najbolji NBA igrac ali nedovoljno dobar da se i Srbija ogrebe za neki veci uspeh, jbg. Australiju bi trebalo da dobijemo bez vecih problema a onda gubimo stoka razlike od Amera i ljuta borba za bronzu koja bi sijala kao zlato. Ovo je naravno laz koju vrtis stalno u krug
August 5, 2024Aug 5 Normalno da je laz, svi osim mene su videli da je te 2016. bio vodeci i najbitniji igrac repstacije sa 9 poena po mecu