Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

Kako "ne", kad je osvojio srebro na svetskom?

• Replies 1.4k
  • Views 44.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

7 minutes ago, napadaj said:

Kako "ne", kad je osvojio srebro na svetskom?

zato sto je dva puta ispusio za medalju sa najboljim igracem sveta

Koliko smo sanjali onu petorku:

Teodosic-Bogdanovic-Kalinic-Bjelica-Jokic

i nikad je ne docekasmo 🥲

Prosle OI su u stvari bila sansa, a mi se nismo ni kvalifikovali🥲

U trenutku proslih Olimpijskih igara

Jokic aktuelni NBA MVP

Micic aktuelni Euroleague MVP

Teodosic aktuelni Evrokup MVP

Bjelica buduci NBA sampion (Valjda se ne bi kurcio ko 2019. godine nego prihvatio neku sporednu ulogu ko u Golden Stejtu jer tu su Jokic, Teo, Bogdan, Micic).

i jos uz njih Kalinic, Lucic, S.Jovic... plus ovi momci sto i danas igraju: Milutinov, Guduric, Marinkovic...

Taj tim bi bio daleko opasniji na obe strane terena, a i Ameri su bili slabiji pre tri godine.

Trenutni tim je tanak i zelim tu pobedu protiv Australije i da daju maksimum u borbi za bronzu.

A onda mozda vise srece drugi put, da nekako Bogdan i Jokic ne propadnu i nastave da igraju za Srbiju, a Jovic, Petrusev, Topic, Djurisic, Vukcevic... nastave da napreduju.

Ko bi rekao da će Nemci ovako da nas prebace 2 godine za redom. Prošle godine zbog malera, a sad zbog žreba. 

17 minutes ago, uini said:

da odigramo mi protiv ozija najpre; 

secam se unapred dobijene tekme protiv hrvata, 1/4finale u riu, jedna od najstresnijih tekmi svih vremena sto se mene tice, jos u 3-4-5 ujutru, trebim pljuge bez da drinkam, totalni cold turkey.

bolji smo od australije ali to treba i pokazati

slazem se sa kolegama iznad, ovo je tekma za pokazati karakter. od jokica sada ocekujem pa do kraja - individualnu dominaciju, pri cemu je jasno da on 20/12/7 moze da uradi i da ga probudis u pola noci, ne mislim na to-> vec da ga se plase.

Bolje u 3,4,5 ujutro nego ove u 2 popodne.

2 popodne je vreme za posao ili neku fizicku aktivnost, mrzim da sedim u to vreme i gledam nesto stresno i nesto sto u sustini i ne mogu da gledam bez par piva 😁

I onda zavrsi u 4 popodne, ceo dan je jos pred tobom, a ti vec pijan i emotivno istrosen.

Kad igramo u 3 ujutro, bar ides u krevet posle tekme.

38 minutes ago, Guuundogan said:

- treba se nadati 

- neverovatna pobeda protiv usa ne znaci zlato i srebro ovde bi bilo mozda najveci uspeh nase kosarke ikada

- pogledajte ko ce biti iza nas ako budemo  bronzani

- bronzom bi se moglo reci da je kari bio uspesan u ovom drugog pokusaju na klupi reprezentacije, u suprotnom ne, definitivno ne

Sa bronzom je uspesan, a sa cetvrtim mestom definitivno nije uspesan. Ne mislis da je to malo prestrogo da jedna tekma odlucuje o svemu i da nema sredine? 

Narocito sto i sam kazes da treba da pogledamo ko ce sve biti iza nas ako budemo bronzani. Pa svi ti ce i dalje biti iza nas, osim jedne ekipe koja ce biti bronzana.

Edited by Hele

1 hour ago, Hele said:

Bolje u 3,4,5 ujutro nego ove u 2 popodne.

2 popodne je vreme za posao ili neku fizicku aktivnost, mrzim da sedim u to vreme i gledam nesto stresno i nesto sto u sustini i ne mogu da gledam bez par piva 😁

I onda zavrsi u 4 popodne, ceo dan je jos pred tobom, a ti vec pijan i emotivno istrosen.

Kad igramo u 3 ujutro, bar ides u krevet posle tekme.

znas kako, ako igra repka u 2x popodne, to je to; radicu sutra ujutru. nebitan je alkohol za ovu tekmu sa hrvatima koju pominjem, vise taj neki nosferatu vajb; srecom, hezonja se vratio u kovceg sa prvim petlovima.

:fantom:

1 hour ago, Hele said:

Sa bronzom je uspesan, a sa cetvrtim mestom definitivno nije uspesan. Ne mislis da je to malo prestrogo da jedna tekma odlucuje o svemu i da nema sredine? 

Narocito sto i sam kazes da treba da pogledamo ko ce sve biti iza nas ako budemo bronzani. Pa svi ti ce i dalje biti iza nas, osim jedne ekipe koja ce biti bronzana.

sa bronzom bi se povadio za evropsko. To je bas tezak debakl. Ne mislim da je prestrogo, jednostavno je imao a i sad ima ekipu za medalju.

1 hour ago, Guuundogan said:

zato sto je dva puta ispusio za medalju sa najboljim igracem sveta

Najboljim igracem NBA lige, kakvog crnog sveta

kao sto rekoh sinoc posle utakmice bio sam siguran da idemo na usa u polufinalu

mozda bi bilo bolje da smo namerno bili treci i izbegli ih do finala

sve na stranu, ali taj osecaj da igras finale kosarke sa amerikom je nezamenljivo

ovako put do medalje ce biti manje vise isti kad se uzmu protivnici u obzir

a od  svih opcija u kojima uzimamo medalju, ubedljivo najgori je onaj gde dobijamo usa u pokufinalu i onda iscrpljeni pucamo od kanade/nemacke

protiv australije smo donekle favoriti, presudno ce biti ko psihicki spremnije udje u mec i nametne svoju kosarku

visoki australije su mahom trecerazredni i tu  bi nasi visoki, pre svega jokic, ali i milutinov u svojim minutima morali biti znacajno dominantni

Ako dobiju ovu Ameriku mogu da izgube 3 finala, o tome će se pričati godinama. To je nivo dobijanja jednog od najboljih američkih timova ikad. Svi da udju u HOF iz mesta uz tu pobedu. Zlata nam ionako ne računaju, tako da je tu štagod. 

Znaci bronza max. E jbg...

16 hours ago, freakns said:

poenta protiv svake ekipe je da ih nateras da igraju 5x5, nije ti to neka nuklearna fizika.

i Australija ako se rastrci, pregazice nas ko plitak potok.

mi smo obe tekme od Amera izgubili ne zato sto su nas pregazili u tranziciji vec sto su gadjali 70% za 3 u prvom poluvremenu i u momentu kad smo mi prestali pogadjati, odlepili se. 

protiv Amera treba usporiti LeBrona i Anta. oni pokrecu tim. jeste nas Durantula ubio u drugoj, Steph u prvoj, ali sve je kretalo od LeBrna/Anta. Ameri igraju dosta nekarakteristicno za njih, imaju mnogo pasova, lopta se krece, nesebicni su... mnogo vise to lici na GSW ili Nuggetse nego na Sunse ili Lakerse. ali najvece pitanje je sta raditi kada oni lockuju odbranu posto mi nemamo igraca osim Jokica koji moze da napravi visak. Bogdan i Vasa ce morati da odigraju utakmicu zivota i nema vise 20% na otvorenu trojku. 

sve to je go kurac doduse. mi prvo moramo dobiti Australiju. bice vremena za USA. siguran sam da Kari to vrlo dobro zna. 

Pa pogadjali su kada su bili u nekoj trci, iz tranzicije i polu tranzicije. Mi na toj utakmici nista nismo ni pogadjali. U trecoj cetvrtini je trebalo sve gurati na Jokica jer nikom nista u nasoj ekipi nije islo u napadu a on je uzeo je samo dva suta u periodu gde i oni nisu nista mogli da ubace u pozicionom nadmetanju. I dalje je Jokic poprilicno neiskoriscen u napadu kod Pesica . Juce je uzeo samo devet suteva, mislim da je to nedopustivo, pogotovo u tesnim utakmicama.

10 hours ago, Amos said:

Ako dobiju ovu Ameriku mogu da izgube 3 finala, o tome će se pričati godinama. To je nivo dobijanja jednog od najboljih američkih timova ikad. Svi da udju u HOF iz mesta uz tu pobedu. Zlata nam ionako ne računaju, tako da je tu štagod. 

To bi tek bila tragedija. Ja sam 2016 godine bio uveren da cemo pregaziti Australiju u cetvrtfinalu, ove godine mislim da ce oni nas lako resiti.

10 hours ago, Zli Gli said:

Najboljim igracem NBA lige, kakvog crnog sveta

Ma naravno gde ce biti bolji igrac od jednog Dede:fantom: Ali ozbiljno, ja nisam siguran da li je on najbolji igrac u NBA tj. na svetu. Top pet igraca u NBA ligi uvek imaju pravo da sebe samatraju najboljim igracima na svetu ili da ih tako smatraju i dozivljavaju njihovi navijaci.

10 hours ago, napadaj said:

:fantom:

Izgleda da nam je to namestio nas covek Bogosavljev:fantom:

Edited by Micko8

Covek kao vodeci igrac tima/reprezentacije nikad nije osvojio nista osim NBA titule niti nas doveo do srebra iza Amera koji su u najjacem sastavu uvek sigurica za zlato. Dakle, trenutno najbolji NBA igrac ali nedovoljno dobar da se i Srbija ogrebe za neki veci uspeh, jbg. 

Australiju bi trebalo da dobijemo bez vecih problema a onda gubimo stoka razlike od Amera i ljuta borba za bronzu koja bi sijala kao zlato.

Background Picker
Customize Layout