August 3, 2024Aug 3 ako cemo da pobedimo amerikance (a necemo) bice nam lakse u polufinalu nego u finalu
August 3, 2024Aug 3 2 minutes ago, pantelia said: Ja sam siguran da je zreb obavljen kako treba, u prisustvu kamera i gomile kontrolora Ajmo braco Kanadjani, userite onu gerijatriju sa 40 razlike naravno da ce ih oploditi. ove je sam bog spasao da ih Japan ne naguzi
August 3, 2024Aug 3 1 minute ago, pantelia said: Ja sam siguran da je zreb obavljen kako treba, u prisustvu kamera i gomile kontrolora Ajmo braco Kanadjani, userite onu gerijatriju sa 40 razlike Ako su ovo radili da poguraju domacina dzaba su grejali kuglice, odvalice Francuze Kanada od zivota. Francuska pored toliko NBA zvezdi ne bi ni otisla dalje da nije bilo starca Batuma od stotinu ljeta.
August 3, 2024Aug 3 Kod amera upset alert je samo cetvrtfinalna utakmica. Dakle, Bruno je svim ostalim ekipama na turniru jedina nada. Edited August 3, 2024Aug 3 by Micko8
August 3, 2024Aug 3 australiju lagano resavamo. a americane, pa mozemo i njih. ajde ajde, sve njihove ekipe su u svoje pero bile strah und trepet pa su gubili. nijedna od tih ekipa nisu bile neki indijanci pa su gubili. inace je najvaznike od svega.da uzmemo medalju, bilo koju. to je dobro zbog kosarke i novog vala klinaca
August 3, 2024Aug 3 ja sams svo vreme mislio da su nam jedine opcije nemacka ili kanada za sf. bas sam se smorio sada, jer sam siguran da bi obe ekipe dobile i da bi igrali finale. bice ok i bronza, bar cemo izgubiti ocekivano i igraci nece biti previse skenjani.
August 3, 2024Aug 3 šteta, pokufinale sa nemcima bi bila top tekma, prava napeta fiba KO faza. za treće mesto nema ni blizu čar polufinala…ako porođemo australiju naravno…premalo tih napetih tekmi protiv jakih protivnika ima ovde, jede govna MOK što ne dozvoli više ekipa
August 3, 2024Aug 3 Ništa. Kad prođemo kengure na guzove u powernap terminu. Protiv Amera krenuti s tricama jako odmah u prvoj četvrtini pa šta bude. Ako krene, ići će do kraja. Nema se šta izgubiti. Šanse su 10%.