August 3, 2024Aug 3 Deng psovao na live intervjuu za Eurosport Kao kako samo fucking 6 slobodnih bacanja. Druže em ste šutnuli 61 trojku, em nemate centra
August 3, 2024Aug 3 1 minute ago, harper lee said: Oni su vec sad problem skoro svima. Ameri su ih slomili duboko u drugom poluvremenu, mi jos kasnije. Sad još uvek ne izlaze iz grupe.
August 3, 2024Aug 3 3 minutes ago, radisa said: Zar ne ukršatmo sa Nemcima i nema žreba? Koliko ja znam, zreba se, a mozemo ili na USA ili na Nemce Mada nisam ni ja siguran vise
August 3, 2024Aug 3 Just now, pantelia said: Koliko ja znam, zreba se, a mozemo ili na USA ili na Nemce Mada nisam ni ja siguran vise Nadam se da je u FIBA neko siguran, jer niko ništa ne zna sigurno...
August 3, 2024Aug 3 Just now, radisa said: Nadam se da je u FIBA neko siguran, jer niko ništa ne zna sigurno... Evo, Sportklub kaze da si ti u pravu https://sportklub.n1info.rs/olimpijske-igre/kosarkaska-reprezentacija-srbija-olimpijske-igre-cetvrtfinale-parovi-ukrstanje-sport-klub/
August 3, 2024Aug 3 1 minute ago, pantelia said: Evo, Sportklub kaze da si ti u pravu https://sportklub.n1info.rs/olimpijske-igre/kosarkaska-reprezentacija-srbija-olimpijske-igre-cetvrtfinale-parovi-ukrstanje-sport-klub/ Nisam ja više siguran da i oni znaju...
August 3, 2024Aug 3 ako je ovo istina, onda smo prošli najbolje moguće, jedino da je nekim čudom umjesto Njemačke upao Brazil. Izbjegli smo Amere, Kanadu i domaćine do finala.
August 3, 2024Aug 3 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Deng psovao na live intervjuu za Eurosport Kao kako samo fucking 6 slobodnih bacanja. Druže em ste šutnuli 61 trojku, em nemate centra Tacno su se skolovali u Litvaniji.
August 3, 2024Aug 3 Just now, pantelia said: Zreba se definitivno, USA ili Nemacka, zreb je za 20ak minuta ima negde prenos?
August 3, 2024Aug 3 5 minutes ago, James Marshall said: ako je ovo istina, onda smo prošli najbolje moguće, jedino da je nekim čudom umjesto Njemačke upao Brazil. Izbjegli smo Amere, Kanadu i domaćine do finala. Domacini igraju lipov kurac od kosarke i izbeci ce ih svi jer ce da ispadnu odmah.
August 3, 2024Aug 3 Just now, Lancia said: Tacno su se skolovali u Litvaniji. Još samo da operu ruke u Moravi
August 3, 2024Aug 3 12 minutes ago, jezovuk said: Deng se upravo prilično neprijatno istovario na sudije u post game izjavi. Ružnjikavo. Nek jede govna, da su sudije bile na mestu - njima bi se skidali oni što donose vodu na klupi u 4/4