Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

Just now, freakns said:

35 minuta nam trebalo da resimo ove divljake... uffff

pozitivno je sto Vasa igra odlicno. i sto Gudura ni ne pokusava da uzme loptu u napadu

treba nam micic opasno. malo da shvati svoju ulogu pored jokica. 

petrusev jokic tandem ali veceras su fejlovali  u odbrani.

dobric lepo igrao, guduric pokidao u odbrani. 

trebala nam je ova teska pobeda i batine koje su primili.

• Replies 1.4k
  • Views 44.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

Just now, Defunctus said:

Jedino pozitivno je to sto se Bogdan vratio u zivot, a van toga brine dosta stvari za koje se nadam da su vecina na bazi bola u kurcu da se cimaju

Nama su ove "hitni lopticu u sumicu" ekipe Ahilova peta, nije cudo sto su nas Italijani s onakvim skrbavim timovima tri puta dobili u poslednje vreme. Sutni za tri i svi na ofanzivni skok, nesto ce da se desi.

Teams from Pot D will be drawn against a team from Pot G and a team from Pot E against a team of Pot F.

Mi smo u E a Fra i Aus su u F

Kakvo je stanje sa povredom Egzama?

5 minutes ago, harper lee said:

Porodismo, srecom Bogdan proradio. Kako ja mrzim ovu kosarku sto Juzni Sudan igra, sve mi zivce pokidaju takve ekipe kad igraju protiv nas.

Ne znam prosek godina ovih pauka, ali ako ostanu na okupu do sledećeg SP, biće problem svima.

2 minutes ago, mackenzie said:

Teams from Pot D will be drawn against a team from Pot G and a team from Pot E against a team of Pot F.

Mi smo u E a Fra i Aus su u F

Mi i Kanada smo E, a posto su Kanada i Australija bili u istoj grupi, sve je jasno

Kad je zreb za polufinale?

Just now, Valkyrie said:

Ne znam prosek godina ovih pauka, ali ako ostanu na okupu do sledećeg SP, biće problem svima.

Oni su vec sad problem skoro svima.:D Ameri su ih slomili duboko u drugom poluvremenu, mi jos kasnije.

Ako ovako budemo branili sut za tri poena u cetvrtfinalu bicemo odrani sa 30+ razlike.

kako me nervira ova moda sa ovim hulahopkama na jednoj nozi.

kakva jebena gluparija.

treba napraviti neko lazno istrazivanje kako to steti venam ili testisu da se prekine sa time

1 minute ago, pantelia said:

Mi i Kanada smo E, a posto su Kanada i Australija bili u istoj grupi, sve je jasno

Kad je zreb za polufinale?

Zar ne ukršatmo sa Nemcima i nema žreba?

Deng se upravo prilično neprijatno istovario na sudije u post game izjavi. Ružnjikavo.

kad je sledeca?

Just now, harper lee said:

Oni su vec sad problem skoro svima.:D Ameri su ih slomili duboko u drugom poluvremenu, mi jos kasnije.

nekad( 80-ih)  su bili najzajebaniji ovi iz angole sto se tice afrike. 

ovi su mnogo ozbiljniji.

a silver glupan se setio najzad da sa fibom radi i da ne tretira evropsku kosarku kao africku ili azijsku. i tu su fejlovali. 3 miljarde ljudi i ne umeju da dovedu to u red.

1 minute ago, radisa said:

Zar ne ukršatmo sa Nemcima i nema žreba?

Zar ne idemo na Amere u SF? 

2 minutes ago, jezovuk said:

Deng se upravo prilično neprijatno istovario na sudije u post game izjavi. Ružnjikavo.

slusao ga i ja. iskenjao se za sve pare. 

Edited by bradilko

Background Picker
Customize Layout