August 3, 2024Aug 3 Just now, Fins fleet said: Nikad vise ne poslati reprezentaciju bez jednog Raska Katica. Zbog ovakvih. Plus milion. Jedan Raško bi ovde vratio stvari na fabrička podešavanja za četvrtinu.
August 3, 2024Aug 3 Rispekat za Gudurin odbrambeni effort...valjda ce skapirati da je to segment gde mora da kidise svaku tekmu
August 3, 2024Aug 3 Popular Post Inače sam u Grčkoj, mislite na mene, ne smem da izađem iz smeštaja ako izgubimo ili pobedimo manje od 3
August 3, 2024Aug 3 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Rukometne sudije bi se ovde naduvali u pištaljku Zato oni sa džudoa ne bi dali ni jedan žuti, ima kontakta i batina kolko oćeš. 1 minute ago, Fins fleet said: Nikad vise ne poslati reprezentaciju bez jednog Raska Katica. Zbog ovakvih. Plavšić se suši na klupi, zašto - ne znamo. Gudura majstor, jedva čekam EL utakmice Fener KKP Karlik će tikove da dobije.
August 3, 2024Aug 3 sudan ako prodje idu na nemce oni bi po kompoziciji ekipe mogli biti zajebani za njih Edited August 3, 2024Aug 3 by pbg12345
August 3, 2024Aug 3 1 minute ago, garmonbozia said: Inače sam u Grčkoj, mislite na mene, ne smem da izađem iz smeštaja ako izgubimo ili pobedimo manje od 3 Milutinovu je malo teze, valjda se zato covek sav sasekao veceras