August 3, 2024Aug 3 Šta je beše Šareni pričao oko minimum 5 razlike za nas, nisam ispratio? Zašto je potrebna ta razlika?
August 3, 2024Aug 3 Just now, Mr.Mxyzptlk said: cemu sluzi jovic Jovic je izgleda dobio ribanje od Pesica za onu ishitrenu trojku, tad ga je poslao na klupu i od tad je pogubljen
August 3, 2024Aug 3 18 minutes ago, Valkyrie said: Nešto je Pešić rekao "nisam tebi ni rekao.." pa Bogdan šizela pa "Koj'ti je"?! ja cuo “nisam tebe uporedio sa njim” Bogdan odmahuje odmahuje i besni ”sta ti je bre”
August 3, 2024Aug 3 1 minute ago, mackenzie said: Šta ovaj rojal ajvi hoće Da se uradi review and dosudi lična drugom igraču
August 3, 2024Aug 3 2 minutes ago, radisa said: Pa evo i Bogi potvrđuje... Na stranu što su obe trojek došle iz akcije gde ključnu ulogu je imao Jokić... Ma smesno, naravno da su i Jokic i Bogdanovic bitni, ali jos je bitnije da se prikljuci tim. Uopste me ne izgleda kompaktno ekipa, sve igramo na sec, cas super, cas ocaj.
August 3, 2024Aug 3 Just now, Fins fleet said: Tacno mi se prividja Italija Tad smo kidali u grupi, meni se prividja 2016
August 3, 2024Aug 3 Jovic Ali da niko ovog Dzonsa ne odvali od batina u reketu Edited August 3, 2024Aug 3 by Bogotac