August 3, 2024Aug 3 8 minutes ago, getasewtadesse said: Edit: Nisam uspeo da cujem Bogijev rant pre Pesicevog "koji ti je", ali sam uhvatio da je Aleksa na kraju uleteo sa "Sve u redu. Moja greska.". Nešto je Pešić rekao "nisam tebi ni rekao.." pa Bogdan šizela pa "Koj'ti je"?! Nisam čula dobrog hrišćanina Aleksu kako na sebe preuzima krst, bila sam u šoku od ovog BB-KP sukoba. Ružno izgleda to, ne valja ništa. 3 minutes ago, Defunctus said: Dosao debeli sa druge politicke strane i sjebao hemiju tima koji je do tad bio ideoloski usaglasen Prilično deplasirano pošto je evidentno da se Jokić najviše trudi i isporučuje.
August 3, 2024Aug 3 4 minutes ago, Defunctus said: Dosao debeli sa druge politicke strane i sjebao hemiju tima koji je do tad bio ideoloski usaglasen Ti ko Spanci u studiju; ''Mozda cu da zvucim smesno, ovoj Srbiji je vazniji Bogdanovic od Jokica'' Edited August 3, 2024Aug 3 by Lancia
August 3, 2024Aug 3 17 minutes ago, Sludge Factory said: Bogdan ce malo da oladi na klupi, vidim ja Samo da ne bude jedna jaka radmanizacija.
August 3, 2024Aug 3 3 minutes ago, Valkyrie said: Prilično deplasirano pošto je evidentno da se Jokić najviše trudi i isporučuje. Ma nisam mislio ozbiljno, vec ono kao sta im je, nesto ne stima, pa ajmo sad scenarije
August 3, 2024Aug 3 Losa stvar je sto smo defanzivnu ocajna ekipa, bukvalno osim alekse nemamo ni jednog makar solidnog defanzivca. Dobra stvar je sto uprkos tome sa ovakvim napadackim potencijalom i konkurencijom realno je da osvojimo srebro
August 3, 2024Aug 3 stvarno ne volim pokenjavanje po sudijama, ali ovo iživljavanje na Jokiću je bezobrazluk i teški kompleksi