August 3, 2024Aug 3 Ja ovog Milutinova ne mogu da gledam, u napadu mrljavi, u odbrani maltene igra blok Sudancima.
August 3, 2024Aug 3 Suđenje je kadar nevera vaći deo utakimice, 2 čista nad Milutinovim nisu svirali, sad na kraju i kad je "promašio" zakucavanje... Jokiću su bukvalno 2 faula izmislili... Jebem im mater...
August 3, 2024Aug 3 Just now, Lancia said: Ja ovog Milutinova ne mogu da gledam, u napadu mrljavi, u odbrani maltene igra blok Sudancima. Nestvarno spor lik,još mi kažu najbolji centar Evrope,kakvi su onda ostali?
August 3, 2024Aug 3 Subjektivni osecaj da je Milutinov tri puta inteligentniji u Pireju, nikad ne zabada ovako ko mazga
August 3, 2024Aug 3 Just now, Bogotac said: Nestvarno spor lik,još mi kažu najbolji centar Evrope,kakvi su onda ostali? Ja kad kazem morao je da povede Tristana, vi mi se smejete, covek bar zna da skoci.
August 3, 2024Aug 3 4 minutes ago, Lancia said: Ja ovog Milutinova ne mogu da gledam, u napadu mrljavi, u odbrani maltene igra blok Sudancima. Ne znam koji je i njemu qr. Iskidao je na svetskom. Generalno se pitam koji je svima qr. Edit: Nisam uspeo da cujem Bogijev rant pre Pesicevog "koji ti je", ali sam uhvatio da je Aleksa na kraju uleteo sa "Sve u redu. Moja greska.". Edited August 3, 2024Aug 3 by getasewtadesse
August 3, 2024Aug 3 Mnogo se mučimo sa brzim ekipama. Ovi imaju nestvaran procenat za tri Juzni Sudan je opasna ekipa - uopšte nije lako igrati protiv njih, Edited August 3, 2024Aug 3 by steins
August 3, 2024Aug 3 Just now, steins said: Ovi imaju nestvaran procenat za tri često to imaju reprezentacije protiv nas
August 3, 2024Aug 3 1 minute ago, steins said: Mnogo se mučimo sa brzim ekipama. Ovi imaju nestvaran procenat za tri Just now, garmonbozia said: često to imaju reprezentacije protiv nas Pa i ne bas, mi imamo 6/11, oni 7/17
August 3, 2024Aug 3 1 minute ago, garmonbozia said: često to imaju reprezentacije protiv nas Pesic: ''Svi zapnu protiv nas''
August 3, 2024Aug 3 1 minute ago, pantelia said: Pa i ne bas, mi imamo 6/11, oni 7/17 Jbga u nekom trenutku su imali 50% - to mi ostalo u mozgu
August 3, 2024Aug 3 3 minutes ago, garmonbozia said: često to imaju reprezentacije protiv nas To smo već rešili, sere ih
August 3, 2024Aug 3 Dosao debeli sa druge politicke strane i sjebao hemiju tima koji je do tad bio ideoloski usaglasen