August 1, 2024Aug 1 1 hour ago, nisam ja said: kad smo kod komentataora. kako sve zvao lik na bk. prenosio kao da ima dva metka u stomaku. dublji, stariji glas. majers…….majers……majers……i ništa. bojan MOFO milovanovic; i dalje najbolji* komentator svih vremena *imo, posto je uspesno eskivirao sva opste-euforicna mesta komentatorskog zanata, vrlo dobro poznavao i igru i aktuelne igrace, plus bio jako elokventan, sa solidnim smislom za humor. i dalje pamtim, "bonora, kao bastenski patuljak ulazi u reket" & "vec sam rekao da ovo ljubljenje lopte nije higijenski".
August 1, 2024Aug 1 Author Bojan Milovanović je jedan od osnivača revije Koš (1989.g.) - sa Vladom Stankovićem. btw, trivia - za Koš je od samog početka pisao Vlada Olić, kao dopisnik iz USA. Vlada Olić je posle na BK komentarisao ona finala Čikaga i Jute 1997.g. i 1998.g. - sa lica mesta, ako se dobro sećam. Dobar je bio, ne znam šta se sa njim desilo i da li je živ. Edited August 1, 2024Aug 1 by Ivo Petović
August 1, 2024Aug 1 Šta fali Edinu? On je bolji i od svih američkih komentatora koji rade NBA utakmice.
August 1, 2024Aug 1 Bio je na RTS nekad veljko petrovic, radio F1, bio je odlican, nazalost odavno pokojni. Bio je 90ih novosadjanin koji je radio odbojku, isto sjajan komentator. Ne znam sta je s njim bilo... Onda je dosao ovaj majmun milinkovic
August 1, 2024Aug 1 Imamo jak tim, lepo vodjen, cvrst i stabilan. To se i videlo juce, to ce se videti i protiv Sudana. Svih 12 su ili NBA ili EL igraci, svi do jednog izuzetno skolovani i kosarkaski pismeni igraci. Medjutim, kod nas svako radi ono sto treba i nemamo apsolutno nikakav faktor iks, osim mozda ludog Alekse ponekad. Cak i dobre partije Dobrica i Petruseva su opet nekako skolske i u okviru nekog sablona. Nema tu nikog da poludi. Pa koliko god smesno bilo zamerati Jokicu bilo sta kad igra kako igra, ni on do sada nije pruzio za reprezentaciju nekakvu partiju kakvu su znali Novicki, Gasol... sve je to skolski i u okvirima njegovih kvaliteta. Nije jos nijednom poludeo i satrao nekog i igrao iznad mogucnosti u nekom transu i strpao nekom 50 poena. A i ostali su nam takvi, rade skolski ono sto znaju. I to nije mala stvar, poslozili smo fino reprezentaciju, cvrsti smo i stabilni. Medjutim, gotovo sve top reprezentacije su po tom pitanju slicne nama i igraju dobro i skolski i u okvirima onoga sto mogu. Nema tu nekih ludih Italijana koji igraju van granica svojih mogucnosti i polude kao da im je Dulo sipo drogu u oci i ubacuju i sporete i sve. Tako da, kao sto i rezultati pokazuju, ovde pobedjuje tim koji je bolji. Gotovo bez iznenadjenja je na celom prvenstvu. I zato mi nije svejedno protiv koga igramo u cetvrtfinalu i zato navijam za sto slabiji tim. Nek je za dlaku slabiji, super. I zato je bolje npr. izbor izmedju Australije i Francuske nego izmedju Kanade i Francuske. Jer smo bolji od Francuza, a verovatno i od Australije, a od Kanade nismo. Prosle godine smo ih dobili, ali oni su se pojacali i dodatno uigrali i nabili iskustvo. A ne ocekujem nasu ludacku partiju gde cemo sutirati trojke 19/25 na primer, nemamo ludaka u timu za to. Jedino, eto, ostaje defanzivno da ih iznenadimo, ali pitanje je koliko tu vise i ima prostora za iznenadjenja, a i koliko mi to uopste mozemo sa ovim timom. Sve je mirno, stabilno i skolski. Zato mi deremo Portoriko, ali zato i Ameri nas i bas nemamo sanse protiv njih. Zato daj taj drugi sesir i sto slabijeg protivnika. Ako je za nijansu slabiji, super.
August 1, 2024Aug 1 1 hour ago, SNARC said: Uuuuuf...kako sam ovo zaboravio. Stizu me godine. Inace me jako zabole ko komentarise tekmu. Kad je komsija uzeo Tv i kukao kako nema para za veci, od bar metar u dijagonali, rekoh mu "Ako je tekma ili film sranje, bice sranje kakav god da je Tv". Isto mi vazi i za komentatora. Pritom ne moze da mi usere dobru tekmu niti moze da popravi mrtvilo koje igraci umeju da praktikuju na terenu. I zato mi komentator ne treba... Juče sam gledao na HBO Max žensku košarku, samo sa feedom iz dvorane... Jbt, to je doprinelu užitku jedno 30%, siguran sam... Ja bih ladno dolatio neke pare ovim providerima, da mogu da gledam sport bez komentatora, koliko mi svi idu na kurac... A stišati nije rešenje, jer nema onog doživljaja sa tribina...
August 1, 2024Aug 1 11 minutes ago, napadaj said: Šta fali Edinu? On je bolji i od svih američkih komentatora koji rade NBA utakmice. najbolji domaci komentator u svakom smislu, mada ne bih isao tako daleko da ga poredim sa npr mike breenom ali je ujedno i nebitno.
August 1, 2024Aug 1 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: rešenje se samo nameće, durentaru zdržati na klupi i tozla je u vitrini Durant je uvek plodio u FIBA takmičenjima. Vrhunski je strelac i šuter što je van NBA uvek ogroman plus. Kao npr. Kevin Punter samo 20cm viši čime je efektivno neodbranjiv. Za NBA već polako usporava i nije više top 5, ali za OI ekipu je najvažniji od ovih matorana. Važniji od Lebrona jer je bolji šuter, verovatno i od Stepha jer Steph ume da se ispromašuje. Durant može po ceo dan da šutira i sa poludistance.
August 1, 2024Aug 1 3 minutes ago, Venom said: Durant je uvek plodio u FIBA takmičenjima. Vrhunski je strelac i šuter što je van NBA uvek ogroman plus. Kao npr. Kevin Punter samo 20cm viši čime je efektivno neodbranjiv. Za NBA već polako usporava i nije više top 5, ali za OI ekipu je najvažniji od ovih matorana. Važniji od Lebrona jer je bolji šuter, verovatno i od Stepha jer Steph ume da se ispromašuje. Durant može po ceo dan da šutira i sa poludistance. Durant i Kajri. Doktori fiba takmičenja. Bruka je da je ovaj drugi preskočen na uštrb Armanija, Haliburtona, Whitea i Jruea.
August 1, 2024Aug 1 usporio je durant ali i dalje ima svaku treću ili četvrtu tekmu u nba gde šutira tipa 11-17, 9-14, 12-16 i slično
August 1, 2024Aug 1 12 minutes ago, Venom said: Durant je uvek plodio u FIBA takmičenjima. Vrhunski je strelac i šuter što je van NBA uvek ogroman plus. Kao npr. Kevin Punter samo 20cm viši čime je efektivno neodbranjiv. Za NBA već polako usporava i nije više top 5, ali za OI ekipu je najvažniji od ovih matorana. Važniji od Lebrona jer je bolji šuter, verovatno i od Stepha jer Steph ume da se ispromašuje. Durant može po ceo dan da šutira i sa poludistance. Da, nešto poput Novickog.
August 1, 2024Aug 1 3 hours ago, nisam ja said: kad smo kod komentataora. kako sve zvao lik na bk. prenosio kao da ima dva metka u stomaku. dublji, stariji glas. majers…….majers……majers……i ništa. Mislim da se zvao Bojan Milanovic ili tako nesto... EDIT: E jbg nisam video da je vec uini odgovorio Edited August 1, 2024Aug 1 by getasewtadesse