Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

tvrdi južnosudanci. bul kul plodi

• Replies 1.4k
  • Views 44.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

38 minutes ago, MeanM@ said:

Ja vidim da Kevina i dalje kenja. Nema drugog objasnjenja :)

Pa ne kenja ih veceras, trenutno su na 18-8 za 3. Protiv nas su na 18 pokusaja ubacili 12 trojki sto znaci da bismo vodili na poluvremenu da su bili na ovim procentima. 

Ovi ćedu nas namučiti 

2 minutes ago, Ratamahatta said:

Ovi ćedu nas namučiti 

Zubi da trnu.

1 minute ago, Ratamahatta said:

Ovi ćedu nas namučiti 

Nesto mislim da nece, da ovim divljim atletskim ekipama ne lezi kad nalete na organizovanu kosarku. Osim ako i mi u nekom ludilo ne uletimo u run & gun.

Bice super, tad krecem da pratim full, ova penisovanja iz prva dva kola su antiklimaks kosarke kao sporta 

2 minutes ago, Defunctus said:

Nesto mislim da nece, da ovim divljim atletskim ekipama ne lezi kad nalete na organizovanu kosarku. Osim ako i mi u nekom ludilo ne uletimo u run & gun.

Nije da nismo igrali prosle godine.

Amerikanci su i dalje u pozicionom napadu truba i protiv nas su tako izgledali . Embiid ,Curry i Tatum su tri najvece rupe u ovoj americkoj ekipi.

Edited by Micko8

Kakve gluposdti sviraju suci bog da sacuva

5 minutes ago, samo_opusteno said:

Pa ne kenja ih veceras, trenutno su na 18-8 za 3. Protiv nas su na 18 pokusaja ubacili 12 trojki sto znaci da bismo vodili na poluvremenu da su bili na ovim procentima. 

Pre bih rekao da ovu igraju na bazi qrca, od samog starta su na +20. A i konstatovali smo da se nismo pretrgli u odbrani da bi uticali na njihove procente.

Svakako zajebancija oko ‘ukenjalo’ ih, pokazace neke naredne utakmice kad im bude trebalo vise cimanja od ovog u preostalim utakmicama u grupi

Jbt, ovaj Omot što je udario Borišu sad dobi sličan udarac od Dejvisa 

Meni je Šareni super. Ima prijatnu boju glasa i malo diže nivo loženja, dok mi je nova generacija očajna. Taj trend da se u realnom vremenu dok traje utakmica pokušava uraditi neka dublja analiza i da se audio putem prezentuje detaljna statistika je neviđeni smor. Oni su dobri u podkastima, a kao play by play komentatori su smešni za Šarenog. Sad jbg, ako Šarenom daš Kuzmanovića za color komentatora onda je to katastrofa, ali to je do Kuzmanovića. 

Kad krene mutavi štreber sa energijom gimazijaskog profesora istorije pred penziju da u sred utakmice kenja o nečemu što je čuo na klinici i misli da je prepoznao u igri a ne ume ni da objasni srpskim jezikom dostojnim televizije nego ubacuje američki sleng, momentalno stiskam mute ili menjam kanal. Šareni kad navijački apeluje da se čuva rezultat mi je simpa, kao da gledam tekmu sa komšijom koji se ne razume previše, ali se loži. I pre svega, njegove digresije su kratke i čovek je pismen u spikerskom smilsu. Sad jbg, jasno je da izgubio korak što se razumevanja same igre tiče i kad se na to doda Kuzma može se čuti solidna količina gluposti. Sa Sedlačekom je to skroz dobro bilo. 

Ovi mutavi štreberi su dobri u podkastima od po dva sata ili eventualno da budu color komentatori da u kratkim stintovima suvim znanjem dopune nekoga ko zapravo ume da govori na prikladan način za tv novinara.

Edited by Heaviside

Karlik ubija karija, samo... mnogo nam ga arce

• Popular Post
8 minutes ago, Heaviside said:

Meni je Šareni super. Ima prijatnu boju glasa i malo diže nivo loženja, dok mi je nova generacija očajna. Taj trend da se u realnom vremenu dok traje utakmica pokušava uraditi neka dublja analiza i da se audio putem prezentuje detaljna statistika je neviđeni smor. Oni su dobri u podkastima, a kao play by play komentatori su smešni za Šarenog. Sad jbg, ako Šarenom daš Kuzmanovića za color komentatora onda je to katastrofa, ali to je do Kuzmanovića. 

Kad krene mutavi štreber sa energijom gimazijaskog profesora istorije pred penziju da u sred utakmice kenja o nečemu što je čuo na klinici i misli da je prepoznao u igri a ne ume ni da objasni srpskim jezikom dostojnim televizije nego ubacuje američki sleng, momentalno stiskam mute ili menjam kanal. Šareni kad navijački apeluje da se čuva rezultat mi je simpa, kao da gledam tekmu sa komšijom

koji se ne razume previše, ali se loži. I pre svega, njegove digresije su kratke i čovek je pismen u spikerskom smilsu. Sad jbg, jasno je da izgubio korak što se razumevanja same igre tiče i kad se na to doda Kuzma može se čuti solidna količina gluposti. Sa Sedlačekom je to skroz dobro bilo. 

Ovi mutavi štreberi su dobri u podkastima od po dva sata ili eventualno da budu color komentatori da u kratkim stintovima suvim znanjem dopune nekoga ko zapravo ume da govori na prikladan način za tv novinara.

Jbg, meni se ne gleda tekma sa još jednim komšom, ne sluša mi se o pranju ruku u Moravi, ne mogu da podnesem ohohohoho ili mora im se priznati ova akcija ili ne sme se to kad se izgubi lopta, hoću da mi se objasni malo više od rogova, ne podnosim pristrasne homere, a naročito mi ide na živce ako ja kao neki prosečni kauč gledalac znam više od nekoga kome bi to trebao da bude glavni posao. Lik je nabedjeni, lenji, nadobudni smarač koji ne radi na sebi i živi svoju životnu privilegiju jer je pre nekih 30 godina bio malo koloritniji od prosečnog RTSovog vinjaklije na toj poziciji. Bukvalno sve ono na šta se žalite kad je Srbija u pitanju po svim drugim oblastima. 

Edited by Amos

Durant je baletan sa rukama kao caplje koji se lagano krece, bas lagano. Ko ne gleda da se ukljuci da vidi kako lagano se krece kevin djurent

Background Picker
Customize Layout