Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

• Author

Vasa danas najzad odigrao dobru utakmicu. Ako on uspe da podigne nivo na neki minimalno prihvatljiv, mnogo smo zajebaniji kao ekipa. Super je što i Jović stiče samopouzdanje. Koliko god da Jokić dobro fercera sa Petruševim, mislim da bi još bolje radio sa Jovićem koji je brži i agilniji, lakše menja pravac da bude meta za pas.

Gudura mi je prvi kandidat da vidi kad/ako se skrati rotacija za 1/4, mada Vanja igra kao da se usro od početka turnira. Makar je u odbrani bolji od Gudurića.

• Replies 1.4k
  • Views 44.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

Ovaj lik sto prenosi SAD - Sudan na Eurosportu tezak komad budale..

Ako naši gledaju, ovako treba ući u Duranta po cenu faula da se ne razigrava. Naravno da dosta zavisi od njega, ali je očigledno bolji pristup Sudana. 

Kakva budala na ES:hail:

9 minutes ago, garmonbozia said:

ali je očigledno bolji pristup Sudana. 

Očigledno nemam pojma

Ja vidim da Kevina i dalje kenja. Nema drugog objasnjenja :)

Masivan respekt za obe ove reprezentacije jer jedine na takmičenju koriste tradicionalnu numeraciju dresova od 4 do 15

:lolol:

Ameri u modu Znam samo da je Južni Sudan u problemu. 

Sad kad ne igraju protiv nas lakše mi je da vidim o kakvoj se količini talenta radi. Poezija. Sve ide lagano, nema razloga da se ubijaju od organizacije, prosto u nekom trenutku okreni - obrni dođu do komotnog šuta. Timski izgledaju kao Jokić.

Karlik Dž. časno igra svoje, imao je dva lepa ulaza, jedan praćen pokazivanjem mišića :laugh:

Edit: jedino Embid zrači nekom zlovoljom sa klupe, kao lik koji nije uspeo da postane centar žurke, a ne može da ode dok mu ne stigne prevoz.

Edited by Gale

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ti bar imaš devojku

Shots fired at Nikodije

5 minutes ago, Gale said:

Karlik Dž. časno igra svoje, imao je dva lepa ulaza, jedan praćen pokazivanjem mišića :laugh:

Jebiga, dvaput je popio bananu, pa je morao malo da se kurci posle..

Ono fazon, niko ne lupa Carliku tri rampe zaredom.. :D

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Jebiga, dvaput je popio bananu, pa je morao malo da se kurci posle..

Ono fazon, niko ne lupa Carliku tri rampe zaredom.. :D

Mislim da je popio i treću kad je šutnuo sa pola na kraju poluvremena. Booker ga zalepio

22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Masivan respekt za obe ove reprezentacije jer jedine na takmičenju koriste tradicionalnu numeraciju dresova od 4 do 15

tako je odma se vidi ko igra polutku a ko dizaca

Pa trener Sudana je onaj Durantov ortak od pre sto godina iz Oklahome, Ivey ili tako nešto?

1 minute ago, Amos said:

Pa trener Sudana je onaj Durantov ortak od pre sto godina iz Oklahome, Ivey ili tako nešto?

da da

Background Picker
Customize Layout