July 31, 2024Jul 31 Author Vasa danas najzad odigrao dobru utakmicu. Ako on uspe da podigne nivo na neki minimalno prihvatljiv, mnogo smo zajebaniji kao ekipa. Super je što i Jović stiče samopouzdanje. Koliko god da Jokić dobro fercera sa Petruševim, mislim da bi još bolje radio sa Jovićem koji je brži i agilniji, lakše menja pravac da bude meta za pas. Gudura mi je prvi kandidat da vidi kad/ako se skrati rotacija za 1/4, mada Vanja igra kao da se usro od početka turnira. Makar je u odbrani bolji od Gudurića.
July 31, 2024Jul 31 Ako naši gledaju, ovako treba ući u Duranta po cenu faula da se ne razigrava. Naravno da dosta zavisi od njega, ali je očigledno bolji pristup Sudana.
July 31, 2024Jul 31 9 minutes ago, garmonbozia said: ali je očigledno bolji pristup Sudana. Očigledno nemam pojma
July 31, 2024Jul 31 Masivan respekt za obe ove reprezentacije jer jedine na takmičenju koriste tradicionalnu numeraciju dresova od 4 do 15
July 31, 2024Jul 31 Ameri u modu Znam samo da je Južni Sudan u problemu. Sad kad ne igraju protiv nas lakše mi je da vidim o kakvoj se količini talenta radi. Poezija. Sve ide lagano, nema razloga da se ubijaju od organizacije, prosto u nekom trenutku okreni - obrni dođu do komotnog šuta. Timski izgledaju kao Jokić. Karlik Dž. časno igra svoje, imao je dva lepa ulaza, jedan praćen pokazivanjem mišića Edit: jedino Embid zrači nekom zlovoljom sa klupe, kao lik koji nije uspeo da postane centar žurke, a ne može da ode dok mu ne stigne prevoz. Edited July 31, 2024Jul 31 by Gale
July 31, 2024Jul 31 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Ti bar imaš devojku Shots fired at Nikodije
July 31, 2024Jul 31 5 minutes ago, Gale said: Karlik Dž. časno igra svoje, imao je dva lepa ulaza, jedan praćen pokazivanjem mišića Jebiga, dvaput je popio bananu, pa je morao malo da se kurci posle.. Ono fazon, niko ne lupa Carliku tri rampe zaredom..
July 31, 2024Jul 31 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jebiga, dvaput je popio bananu, pa je morao malo da se kurci posle.. Ono fazon, niko ne lupa Carliku tri rampe zaredom.. Mislim da je popio i treću kad je šutnuo sa pola na kraju poluvremena. Booker ga zalepio
July 31, 2024Jul 31 22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Masivan respekt za obe ove reprezentacije jer jedine na takmičenju koriste tradicionalnu numeraciju dresova od 4 do 15 tako je odma se vidi ko igra polutku a ko dizaca
July 31, 2024Jul 31 Pa trener Sudana je onaj Durantov ortak od pre sto godina iz Oklahome, Ivey ili tako nešto?
July 31, 2024Jul 31 1 minute ago, Amos said: Pa trener Sudana je onaj Durantov ortak od pre sto godina iz Oklahome, Ivey ili tako nešto? da da