July 31, 2024Jul 31 4 minutes ago, arheolog1981 said: Ženska repka Portorika je manje zicera promašila od ovih levata. Kojim bogovima su se molili da izbace Litvaniju alal im plajvaz. Zamislite situaciju da Litvaniju dobijemo 41 razlike... ne mogu ni ja. Opšta taština praznine od divljine i nepostojanja bilo kakvog sistema Napisao sam posle te utakmice da mi Portoriko uopste nije napunio oko i da su dobili delom na divljinu a delom zato sto su Litvanci u jednom trenutku potpuno izgubili kontrolu nad svojom igrom i usli bezveze u takmicenje u ispaljivanju otvorenih trojki ali me poklopise mocnim Alvaradom pa sam se skruseno povukao u cosak jer slabo gledam NBA. Prekrupni i previse snazni su nasi bekovi da bi ovi njihovi glavni bekovi koji su svi metar i cevap mogli da nas maltretiraju drive & kick kosarkom. Da neki njihovi igraci iz second unit-a nisu dali nekoliko trojki preko ruke ovo ne bi bila stoka vec krdo stoke razlika.
July 31, 2024Jul 31 pravo uzivanje gledati nase momke! sjajna utakmica. ali kuzmanovic stvarno kvari utisak. ja i dalje mislim da je sareni nas najtalentovaniji kosarkaski komentator i da i van forme moze dosta da izvuce na harizmu, i sasvim je dobar kad ga lepo upare, ali ovaj kuzma je ko napravljen da izvuce najgore iz njega. sto je steta jer glasovi rtsa rade sasvim dobar posao na ovim igrama. mijaljevic i rale su odlicni na plivanju. nemanja matic koliko je najgori fudbalski komentator i teska seljacina u tom poslu, toliko je na gimnastici prosto fantastican.
July 31, 2024Jul 31 46 minutes ago, arheolog1981 said: Kojim bogovima su se molili da izbace Litvaniju alal im plajvaz Porto Riko je u Karibima, nuff said.
July 31, 2024Jul 31 Dobili su Italiju i Litvaniju valjda. Polako sa kalkulacijama, Karlik Dzouns je najavio osvetu
July 31, 2024Jul 31 Šarenac je nešto najneprijatnije za slušanje ikada. Gori je čak i od Dende, koji je dosadan kao kratko ćebe ali bar ne propadaš svaka dva minuta u zemlju od blama. Kakva harizma, čovek kao da je bio u buretu za kupus poslednjih 20 godina.
July 31, 2024Jul 31 1 minute ago, Amos said: Šarenac je nešto najneprijatnije za slušanje ikada. Gori je čak i od Dende, koji je dosadan kao kratko ćebe ali bar ne propadaš svaka dva minuta u zemlju od blama. Kakva harizma, čovek kao da je bio u buretu za kupus poslednjih 20 godina. kapiram da ce ovo nekome biti duhovito (!) ili ne znam sta i da ces dobiti neke srca i smajlije... mada iskreno ne znam cemu to sluzi. ali ovo sto pises prosto nema veze sa zivotom.
July 31, 2024Jul 31 Zar nema neka tema ala kum u londonu pa da se malko rasterete sve ostale? Kumovi naslednici u Parizu
July 31, 2024Jul 31 Šareni je krš komentator, ali je meni prijatan za slušanje, isto kao i Gojko Andrijašević. Nego:
July 31, 2024Jul 31 10 minutes ago, Amos said: Šarenac je nešto najneprijatnije za slušanje ikada. Gori je čak i od Dende, koji je dosadan kao kratko ćebe ali bar ne propadaš svaka dva minuta u zemlju od blama. Kakva harizma, čovek kao da je bio u buretu za kupus poslednjih 20 godina. Prenose košarkaških utakmica gledam samo zbog Śarenog, lik je carina, uveseli mi svaku tekmu. Gledao sam utakmice na ES bez komentatora, ono je tuga koliko je isprazno i mučno za praćenje, kao majonez light ili mleko bez laktoze. No, kapiram da je omalovažavanje i pljuvanje svake javne ličnosti trademark ppp-a.
July 31, 2024Jul 31 22 minutes ago, Amos said: Šarenac je nešto najneprijatnije za slušanje ikada. Gori je čak i od Dende, koji je dosadan kao kratko ćebe ali bar ne propadaš svaka dva minuta u zemlju od blama. Kakva harizma, čovek kao da je bio u buretu za kupus poslednjih 20 godina. Ne zajebavaj, majke ti. Od slusanja Dende prijatnije je i slusanje vucenja stiropora po staklu.
July 31, 2024Jul 31 13 minutes ago, Filozof manijak said: No, kapiram da je omalovažavanje i pljuvanje svake javne ličnosti trademark ppp-a. to jeste identitet ovog foruma, ili veliki deo identiteta, misim valjda znas zasto se ovo mesto zove ppp. i ja to kao autsajder/gost to postujem. ali hiperbola zna da bude neprijatna. misim nisam doktor ali denda na ovim igrama zvuci ko da ima neki medicinski problem, glas mu ne zvuci zdravo, moja devojka trazila da ga iskljucim, ne zbog sadrzaja, nego zato sto zvuci ko da se muci da govori.
July 31, 2024Jul 31 Kad vidim ovo SSD na trenerkama Južnog Sudana, očekujem da im kao himna zasvira Susudio od Fil Kolinsa
July 31, 2024Jul 31 10 minutes ago, fancy claps said: to jeste identitet ovog foruma, ili veliki deo identiteta, misim valjda znas zasto se ovo mesto zove ppp. i ja to kao autsajder/gost to postujem. ali hiperbola zna da bude neprijatna. misim nisam doktor ali denda na ovim igrama zvuci ko da ima neki medicinski problem, glas mu ne zvuci zdravo, moja devojka trazila da ga iskljucim, ne zbog sadrzaja, nego zato sto zvuci ko da se muci da govori. Naravno da se muci da govori, mucio se od prvog dana kad je preko veze usetao u zgradu RT Pristina direktno iz kafane "Sport" koja je bila s druge strane ulice od njegovog radnog mesta. Njegova karijera i karijera Duska Albijanica od prvog dana do danas su testament kadrovske politike sportske redakcije RTS-a iz koje ce nicim izazvani da odu u penziju.