July 31, 2024Jul 31 Ja cekam tu utakmicu kad cemo imati 50% za tri i nadam se da ce ta utakmica biti u finalu. Nerealno je kako munjevito pravimo razliku cim ubacimo nesto spolja jer nam odbrana sasvim solidno fercera i smrtonosni smo u tranziciji.
July 31, 2024Jul 31 Lakse ce biti ovde trpati razlikun nego protiv Sudana, bolje da se vrati ako ne odemo na 40+
July 31, 2024Jul 31 Sudije nas pomalo caste cini mi se, par ociglednih faulova i koraka nam nisu svirali
July 31, 2024Jul 31 6 minutes ago, harper lee said: Ja cekam tu utakmicu kad cemo imati 50% za tri i nadam se da ce ta utakmica biti u finalu. Nerealno je kako munjevito pravimo razliku cim ubacimo nesto spolja jer nam odbrana sasvim solidno fercera i smrtonosni smo u tranziciji. Meni bude žao kad nekog ovako nakantavamo ali se onda setim da nam treba i da nije nikome ni nas žao i odmah mi bude lakše. Gledala sam do sad na mobilnom na Maxu jer je dete demonstriralo svoje pravo da povremeno jede u Meku. Odmor za mozak su komentatori iako ih samo zanima Jokić i samo o njemu pričaju sve vreme. Ući će Deda izgleda.
July 31, 2024Jul 31 2 minutes ago, Hele said: Jurimo drugi sesir, jebo vas tripl dabl. Nerealni smarači, pitaju se da li je nekome na našoj klupi uključen mobilni, valjda da JAVE da Jokari fali 3x2