Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

Ja cekam tu utakmicu kad cemo imati 50% za tri i nadam se da ce ta utakmica biti u finalu. Nerealno je kako munjevito pravimo razliku cim ubacimo nesto spolja jer nam odbrana sasvim solidno fercera i smrtonosni smo u tranziciji.

• Replies 1.4k
  • Views 44.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

Lakse ce biti ovde trpati razlikun nego protiv Sudana, bolje da se vrati ako ne odemo na 40+

Micić igra ko Allan Houston 

Sudije nas pomalo caste cini mi se, par ociglednih faulova i koraka nam nisu svirali

hoce li jokic uraditi jos jednu

Vratiće se Joker

6 minutes ago, harper lee said:

Ja cekam tu utakmicu kad cemo imati 50% za tri i nadam se da ce ta utakmica biti u finalu. Nerealno je kako munjevito pravimo razliku cim ubacimo nesto spolja jer nam odbrana sasvim solidno fercera i smrtonosni smo u tranziciji.

Meni bude žao kad nekog ovako nakantavamo ali se onda setim da nam treba i da nije nikome ni nas žao i odmah mi bude lakše.

Gledala sam do sad na mobilnom na Maxu jer je dete demonstriralo svoje pravo da povremeno jede u Meku. Odmor za mozak su komentatori iako ih samo zanima Jokić i samo o njemu pričaju sve vreme.

Ući će Deda izgleda.

Jurimo drugi sesir, jebo vas tripl dabl.

Milutinov je spor

Samo neka trpa Vasa da se vrati u formu. 

Al su ovi portorikanci kljakavi zicer ne mogu da daju

jebo sesir, muka nam od kalkulisanja

hocemo istoriju

Milutinov je toliko jak da mu skidaju loptu s glave.

2 minutes ago, Hele said:

Jurimo drugi sesir, jebo vas tripl dabl.

Nerealni smarači, pitaju se da li je nekome na našoj klupi uključen mobilni, valjda da JAVE da Jokari fali 3x2

davidovac najinteligentniji igrac na parketu

Background Picker
Customize Layout