July 31, 2024Jul 31 3 minutes ago, Fins fleet said: Dobric je nas 3. najbolji igrac. I to nije uvreda za nikoga. Posle Filipa i koga još?
July 31, 2024Jul 31 2 minutes ago, Lancia said: Jel samo meni smeta kamera i kako se snima basket ¿ i parket? Isto. Ova sto kao daje utisak 3 dimenzije i pomera se non stop ubija. Oci bole.
July 31, 2024Jul 31 2 minutes ago, kralj said: Posle Filipa i koga još? Tesno izmedju njih dvojice, ajde. No bas upada u oci koliko ovaj dobrih stvari radi.
July 31, 2024Jul 31 jokic defanzivno bas truba ali jebiga, ko sme da mu kaze nesto & kao da on ne zna
July 31, 2024Jul 31 Just now, uini said: jokic defanzivno bas truba ali jebiga, ko sme da mu kaze nesto & kao da on ne zna Svesno se stedi i to je ok na ovakvoj utakmici..
July 31, 2024Jul 31 8 minutes ago, Fins fleet said: Tesno izmedju njih dvojice, ajde. No bas upada u oci koliko ovaj dobrih stvari radi. ma dajte ljudi, hustler je decko, kada mu ide sut, to je korektan sidekick u napadu ali svako malo mu se dize bista za te dve stavke.
July 31, 2024Jul 31 mi kad bi znali da pogodimo otvorenu trojku, bili bi bas mamojebacka repka. ali numemo, tako da, nista...
July 31, 2024Jul 31 9 minutes ago, Fins fleet said: Tesno izmedju njih dvojice, ajde. No bas upada u oci koliko ovaj dobrih stvari radi. Samo neka ne spušta loptu na parket.
July 31, 2024Jul 31 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Svesno se stedi i to je ok na ovakvoj utakmici.. mislim da mu nece biti nista ako udje telom u protivnika, napravice faul pod kosem i to je ceo damage Edited July 31, 2024Jul 31 by uini
July 31, 2024Jul 31 odlicni smo lepih 17 prednosti, jos su njima ulazile neke divlje trojke preko ruke zanimljivo, bas smanjena uloga bogdana u napadu
July 31, 2024Jul 31 Just now, uini said: mislim da mu nece biti nista ako udje telom u protivnika, napravice faul pod kosem i to je ceo damage E pa eto, on nece. I ne mozes mu nista..