July 29, 2024Jul 29 BTW, jučerašnje sekvence Milutinova mogu da se puštaju kao uzoran primer koliko je NBA daleko od EL.
July 29, 2024Jul 29 bio bi okej milutinov u nba, nesto kao iskusniji i vestiji jakob poeltl. samo, ovo nisu random nba centri. cak mislim da mu je lakse protiv embiida nego protiv daviesa i adebayoa. cvrsti su a duplo brzi od njega Edited July 29, 2024Jul 29 by uini
July 29, 2024Jul 29 1 minute ago, uini said: bio bi okej milutinov u nba, nesto kao iskusniji i vestiji jakob poeltl. samo, ovo nisu random nba centri. cak mislim da mu je lakse protiv embiida nego protiv daviesa i adebazoa, cvrsti su a duplo brzi od njega Ne bih rekao da je bolji od Poeltla. U jednom trenutku je sigurno mogao da napravi korektnu karijeru, sad je opet NBA uzeo da se okreće centrima. Ne bi imao on prednost u odnosu na Durena, Mark Vilijamsa, Klekstona, Gaforda, Keslera... Da ne idemo po jačim timovima.
July 29, 2024Jul 29 okej ali eto, bio bi legit nba centar, svi ovi koje si naveo to jesu. ipak, ovi iz repke su top of the pops
July 29, 2024Jul 29 Author Bio bi legit centar ako u jednačinu ubacimo pretpostavku da bio tamo napredovao, kao što svaki normalan igrač i uradi. Imao je osnove da bude Zubac. Ovako like to like da ga ubacimo tamo, bio bi djoka na biciklu. Prošle godine ga je Tajs poništio u finalu, nije samo do toga da su USA centri krem de la krem defanzive.
July 29, 2024Jul 29 Slažem se, mene je iznenadilo kako se juče nije snašao. Evo sad gledam, Jokićev +/- na nuli, Milutinov -20 za 14 minuta. I on bi se prilagodio vremenom, sa druge strane razlika u pravilima oko def 3 sekunde bi trebalo da mu bude velika prednost.
July 29, 2024Jul 29 16 minutes ago, kralj said: BTW, jučerašnje sekvence Milutinova mogu da se puštaju kao uzoran primer koliko je NBA daleko od EL. Tom logikom utakmica USA - CG sa proslog SP je dokaz koliko je evrokup prisao NBA.
July 29, 2024Jul 29 Author 29 minutes ago, uini said: muda su strava ali je uigranost + stil igre jaca stavka. ljudi su malo zaboravili kako je isla lopta u spanskoj repki i koliko su oni brzo zavrsavali napade na nepostavljenu odbranu. i dalje najbolji nacin da se takmicis protiv usa Završavanje na nepostavljenu odbranu i protok lopte su ključ za bolju utakmicu protiv Amera, sve suprotno od onoga što pričaju veliki stručnjaci Šareni i Kuzma. Dodatno, blokovi moraju biti jači i čvršći od onoga što je bio slučaj sinoć.
July 29, 2024Jul 29 1 minute ago, Ivo Petović said: Bio bi legit centar ako u jednačinu ubacimo pretpostavku da bio tamo napredovao, kao što svaki normalan igrač i uradi. Imao je osnove da bude Zubac. Ovako like to like da ga ubacimo tamo, bio bi djoka na biciklu. Prošle godine ga je Tajs poništio u finalu, nije samo do toga da su USA centri krem de la krem defanzive. Ruku na srce, sva je prilika da je igrao povređen.
July 29, 2024Jul 29 1 hour ago, *edited by mod said: Zbog nasleđa i imena ne. Ali sigurno da pamte Jokića pa igraju jače nego protiv Sudana. Isto bi važilo i da igraju sa Grčkom.
July 29, 2024Jul 29 Inače, meni omiljena utakmica protiv Amerike je pobeda Grčke 2006. u polufinalu, posle koje je Križevski o Papalukasu i Spanulisu govorio tipa "broj 7 je dobro odigrao".
July 29, 2024Jul 29 1 hour ago, theanswer said: Zbog ovakvih sam i prestao da pišem ovde Na svakog dansvera koji prestane da piše, dolaze trojica koji počinju da pišu isključivo zbog mene. Brojke su neumoljive
July 29, 2024Jul 29 46 minutes ago, pbg12345 said: od 3 najbolja nijedan nije njihov a na terenima nema doncica ovoj reprezentaciji fali doncic da bude prvi plej, aleksa i micic su iznudjena resenja ove skracene drzave od 7 miliona Kakav Dončić, pa ne pričamo ovde šta bi SFRJ uradila protiv ovih. Nama treba još 2 igrača Jokićevog nivoa i uigranost sa njim da bi možda bili 3-4 poena do pobede. Ako svi igraju na max svojih mogućboati i želje. Ovde je upitno da li bi Bogdan mogao da pridje nekom njihovom B timu, a ne da li je Jokić najbolji.
July 29, 2024Jul 29 milutinov je spor za NBA, u svakom smislu. dokazano juce ko nije video do sada sto ne znaci da je Kosta perovic I da ne moze da smesti 6-10 p amerima i da uzme neki bitan skok na obe strane za ne-amere treba da bude go-to guy (kao sto nije bio protiv nemaca sto neko podseti) I odmori jokica we'll see... Edited July 29, 2024Jul 29 by Guuundogan