Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

Zbog nasleđa i imena ne. Ali sigurno da pamte Jokića pa igraju jače nego protiv Sudana.

• Replies 1.4k
  • Views 45k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

54 minutes ago, Jesper23 said:

Veliki naklon za Ludog Aleksu i Dobrića, jedini motivisano ušli u meč i pokazali muda. Jokara je ozbiljan takmičar i šampion, na sve to djeluje i motivisano.

Mene zanima kako je moguće da Bogdan već tradicionalno u duelu sa Amerima nije u stanju da se pojavi na terenu. Na sve to je defanzivno ispao komičan u 4-5 situacija, ne zna čovjek koga čuva, pogubljen čovjek.

odgovor se krije u velikom naklonu za aleksu lunatica i šegija: pogledaj ako imaš živaca, sa kojim intenzitetom čuvaju bogdana, sa ili bez lopte, kada je na parketu x svaki sekund.

onda pogledaj kako prilaze dobriću, pa i aleksi, minus klasičan pritisak na prenosu lopte.

dobrić dečkonja igra otprilike mesec svoje karijere, zaista delje od pripremnih do juče. a opet, kada neko ko je allstar tj među 30ak najboljih igrača na svetu, vidi dobrića, jasno mu je šta tu može da se desi. ja sam juče imao utisak da im je ispod časti da ga čuvaju osim ako ne ide baš direktno na koš ili se diže na šut. znam da zvuči izuzetno potcenjivački ali oni bi takvog igrača ozbiljno čuvali, tek ukoliko postane zaista gusto, da kapiraju da je vrag odneo šalu.

Bukvalno, najbolji opis. Aleksa, Dobrić, Vanja i Gudura su dobijali 46% pažnje koju je dobijao Bogdan.

Na Jokića su navikli da mu ne mogu ništa, mada ni on nije ušao baš najbolje u meč. Prvi put da sam video da mu uzimaju lopte sa leđa, do sada u karijeri je takve ideje pomoću trećeg oka na potiljku lagano pretvarao u prednost.

Edited by kralj

4 minutes ago, uini said:

odgovor se krije u velikom naklonu za aleksu lunatica i šegija: pogledaj ako imaš živaca, sa kojim intenzitetom čuvaju bogdana, sa ili bez lopte, kada je na parketu x svaki sekund.

onda pogledaj kako prilaze dobriću, pa i aleksi, minus klasičan pritisak na prenosu lopte.

dobrić dečkonja igra otprilike mesec svoje karijere, zaista delje od pripremnih do juče. a opet, kada neko ko je allstar tj među 30ak najboljih igrača na svetu, vidi dobrića, jasno mu je šta tu može da se desi. ja sam juče imao utisak da im je ispod časti da ga čuvaju osim ako ne ide baš direktno na koš ili se diže na šut. znam da zvuči izuzetno potcenjivački ali oni bi takvog igrača ozbiljno čuvali, tek ukoliko postane zaista gusto, da kapiraju da je vrag odneo šalu.

Daj nemoj da se zajebavamo, igrao je Holidej ozbiljnu odbranu na Aleksi. Eto na svakoj utakmici se fokusirali samo na Bogdana, imao je ranije Tea koji im je bio 500% u fokusu i opet kurčina, sad je tu Jokić.

Ne znam kakvo je opravdanje za odbranu, umorio se od siline "čuvanja" pa ne može da zapamti koga čuva nakon obične razmjene blokova. Kakav je rezon za potezanje trojke u kontri 3 na 1 na 6 sekundi do kraja utakmice?

Inače da pomenem i malog Jovića, sa onakvim G league pristupom nema šta da traži.

ma da, ameri bace najbolje defanzivce & igraju ozbiljno na 2-3 glavna igrača, sve dok se ne pojavi nagoveštaj da moraju svi da rade.

zato su ovakvim repkama amerike (tj zaista najboljim) pravili problem isključivo španci, jer su igrali 200 godina zajedno od pionira plus su svi bili vrhunski šuteri

ja ne smem da pomislim kako bi izgledala usa odbrana u kojoj bi svako zapeo da čuva svog čoveka, daklem, uzimam u obzir neuigranost, nedostatak pomoći i kolektivnog effota

to bi svejedno bilo strašno, @kralj

kako se ovde ide iz krajnosti u krajnost :hail:

od toga da su usa go kurac, do toga da niko ne moze da prdne pored njih ako oni tako pozele

3 minutes ago, Jesper23 said:

Daj nemoj da se zajebavamo, igrao je Holidej ozbiljnu odbranu na Aleksi.

pa jeste. upravo zato je aleksa u prvih 3ipo minuta prve cetvtine imao 3/3 iz igre i 6 poena, da bi do kraja utakmice ubacio jos 2 poena iz igre i dva sa linije slobodnjaka.

on je bas solidan primer da se vidi kako je kada te ameri shvate malko ozbiljnije, zajebano.

Just now, pbg12345 said:

od toga da su usa go kurac, do toga da niko ne moze da prdne pored njih ako oni tako pozele

U svetu postoje ljudi sa dijametralno suprotnim stavovima. Sad ako ideš od jednog do drugog, pa to nazivaš hodočašćem iz krajnosti ---> krajnost, onda u redu.

1 minute ago, pbg12345 said:

naravno da je u jednoj utakmici sve moguce. samo, protiv ovakve ekipe moras da odigras perfektno da bi dosao u priliku da pobedis a oni da te potcene u startu, kao sto hoce. 

nije to nikakva luda izjava, od 15 najboljih igraca na prvenstvu, ameri verovatno imaju 11 ili 10.

5 minutes ago, uini said:

ma da, ameri bace najbolje defanzivce & igraju ozbiljno na 2-3 glavna igrača, sve dok se ne pojavi nagoveštaj da moraju svi da rade.

zato su ovakvim repkama amerike (tj zaista najboljim) pravili problem isključivo španci, jer su igrali 200 godina zajedno od pionira plus su svi bili vrhunski šuteri

ja ne smem da pomislim kako bi izgledala usa odbrana u kojoj bi svako zapeo da čuva svog čoveka, daklem, uzimam u obzir neuigranost, nedostatak pomoći i kolektivnog effota

to bi svejedno bilo strašno, @kralj

Španci su imali muda, ne može mi niko reći da su Ljulj, Rudi, Rubio, Rodrigez bolji šuteri od Bogdana. Kako njih nisu nikada oduvali? Kroz godine razne reprezentacije su se znale potući sa njima, sad ti tvrdim da će to biti Švabe obzirom da imaju muda i fiziku. Mi na žalost nemamo ni jedno ni drugo, a i timski smo pobbacili, organizacija napada nam je kurac.

muda su strava ali je uigranost + stil igre jaca stavka. ljudi su malo zaboravili kako je isla lopta u spanskoj repki i koliko su oni brzo zavrsavali napade na nepostavljenu odbranu. i dalje najbolji nacin da se takmicis protiv usa

1 minute ago, uini said:

naravno da je u jednoj utakmici sve moguce. samo, protiv ovakve ekipe moras da odigras perfektno da bi dosao u priliku da pobedis a oni da te potcene u startu, kao sto hoce. 

nije to nikakva luda izjava, od 15 najboljih igraca na prvenstvu, ameri verovatno imaju 11 ili 10.

od 3 najbolja nijedan nije njihov

a na terenima nema doncica

ovoj reprezentaciji fali doncic da bude prvi plej, aleksa i micic su iznudjena resenja ove skracene drzave od 7 miliona

2 minutes ago, pbg12345 said:

cekaj, zavitlavas me? 

kakve ima veze to sto je jokic najbolji igrac na turniru a giannis (zarad diskusije) recimo drugi, kada onda imas 10 igraca koji su otprilike svi u toj jednoj repki. 

edit neka su SGA i wemby treci i cetvrti, nebitno, i dalje pobedjuje repka koja ima 10 od 15 njboljih na turniru

Edited by uini

2 minutes ago, uini said:

I ne samo to nego u svakom segmentu igre je otprilike takav promer. Meni samo žao što Kajri ne igra, on je doktor za Fiba košarku.

Kad pogledaš, i ta reprezentacija koja je gubila dok su Španci dominirali i Argentina uzela Atinu, bila je šuterski impotentna, to je bila Ahilova peta svake USA muke. I oni od prošle godine su bili takvi. Na to dodati da Lebron, Kari i Durant, neće pristati na blam na kakav su u stanju Bridžis i Kesler.

5 minutes ago, pbg12345 said:

a na terenima nema doncica

ovoj reprezentaciji fali doncic da bude prvi plej, aleksa i micic su iznudjena resenja ove skracene drzave od 7 miliona

Neozbiljan si.

Background Picker
Customize Layout