Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

Just now, Micko8 said:

Kevin Durant iz 2016 godine bi razvalio ovog iz Pariza:)

Šutirao bi 275%

• Replies 1.4k
  • Views 45k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

Se se njega uhvati, bukvalno je nemoguće da bolje odigra od ovoga :lol:

Zato sto je tada i atletski bio avion, pre povreda i 8,9 godina mladji igrac u prajmu.

Za pocetak nije igro Lebron 2016. 

Ali su igrali Kajri i Dzimi a nisu imali po 40 godina:fantom:

Edited by Micko8

Durant sa ovakvom odbranom je ćao. Posle je ušao u ritam i pogodio neke šuteve koje zviždi 40%. Respect za odbranu Petruševa.

• Author

Problem našeg tima što nam je najbolji igrač 6 klasa bolji od sledećeg po kvalitetu, a taj najbolji nije igrao prošle sezone ergo nema kontinuiteta. Treba sad podrediti celu igru Jokiću, sve napade, sve kretnje, što nismo uradili. Umesto toga nama Avramović tapka loptu 15 sekundi (ili još gore Gudurić sa klupe), Vasa Micić bukvalno ne zna šta igra, a i Bogdan je preterivao sa driblinzima, iako obično to ne radi. Očigledno je da nije dobro iskorišćen Jokić, i ovo što je danas dao, dao je sam, bez pomoći saigrača (osim jednog asista Micića). Nemačka npr ima kontinuitet, zato i izgleda ovako dobro (uz kvalitet). Evo i Kanada ima kontinuitet i izgleda odlično dok ne udje Jamal, koji štrči u lošem smislu, iako je drugi najbolji igrač tima. Teško je uklopiti takve igrače za kratko vreme.

Drugi problem je kvalitet bekova koji se ne zovu Bogdan, a on je vrlo tanak. A i Bogdan je odigrao kriminalno ovu utakmicu na oba kraja. Avramović je weapon - lik ispadne na prvom laganom bloku čuvajući Karija..naloži ljude sa jednom kradjom, a onda ispadne još 6 puta pokušavajući to isto. Vanja Marinković večeras, od prvog ulaska, bukvalno mislim da je imao lakši infarkt. Gudurić je posebna priča - njegova karijera je jedna od najvećih misterija univerzuma. Pre nekih 7 godina sam ovde napisao Dobrić > Gudurić i dalje stojim iza toga. Micić je takodje misterija - čovek izgleda kao drogiran dok igra za reprezentaciju, sad je očigledno izgubio i samopouzdanje. Kalinić bi puno značio, šteta što ne igra.

Treći problem je fizika. Od svih kvalitetnijih ekipa - fizički smo najlimitiraniji. Zato što nam ovi sa mindsetom Kuzmanovića vladaju košarkom. Ne mogu svi da budu Jokić, a i Jokić je toliko dobar zato što je okružen atletama koje mogu da iskoriste njegovu genijalnost. 

Četvrti problem je psiha. Ne pamtim kad smo se vratili iz nekog minusa i dobili utakmicu. Oziji su gubili od Amera sa 20+ pa došli na posed, Nemci su gubili 11 u drugoj, pa se vrlo brzo vratili, našima su ramena pala čim su ovi prešli 10. Čini mi se da imamo problem da se vratimo iz nekog minusa već duže vreme, i kod Saleta je to tako bilo - ako ne krene naš ritam i ako se malo izgubo nit - gotovo je. A to je nekada bio trejdmark reprezentacije ove zemlje. Samopouzdanje i žilavost.

Ne znači ovo ništa za same OI, možemo mi u nekoj odličnoj večeri da dobijemo sve osim Amera. Videćemo reakciju na sledećoj.

Edited by Ivo Petović

Trebao je Jokic vise da igra u reketu, kada god dobije loptu dole ili izvuce faul ili poentira. Ovako kada se uhavtis sa njima u trku a ne ide te sut onda si u velikom problemu. Mora Jokic da pravi dar mar dole na nekim mecevima, treba da odjebu Denverov sistem igre u reprezentaciji. Da ga koriste kao sto su Spanci nekada koristili Pau Gasola.

Edited by Micko8

Dobrićev flouter upada kao kap. Moraju Gudurić i Vanja biti bar na njegovom nivou ofanzivno, ako mislimo šta

8 minutes ago, Ivo Petović said:

Problem našeg tima što nam je najbolji igrač 6 klasa bolji od sledećeg po kvalitetu, a taj najbolji nije igrao prošle sezone ergo nema kontinuiteta. Treba sad podrediti celu igru Jokiću, sve napade, sve kretnje, što nismo uradili. Umesto toga nama Avramović tapka loptu 15 sekundi (ili još gore Gudurić sa klupe), Vasa Micić bukvalno ne zna šta igra, a i Bogdan je preterivao sa driblinzima, iako obično to ne radi. Očigledno je da nije dobro iskorišćen Jokić, i ovo što je danas dao, dao je sam, bez pomoći saigrača (osim jednog asista Micića). Nemačka npr ima kontinuitet, zato i izgleda ovako dobro (uz kvalitet). Evo i Kanada ima kontinuitet i izgleda odlično dok ne udje Jamal, koji štrči u lošem smislu, iako je drugi najbolji igrač tima. Teško je uklopiti takve igrače za kratko vreme.

Drugi problem je kvalitet bekova koji se ne zovu Bogdan, a on je vrlo tanak. A i Bogdan je odigrao kriminalno ovu utakmicu na oba kraja. Avramović je weapon - lik ispadne na prvom laganom bloku čuvajući Karija..naloži ljude sa jednom kradjom, a onda ispadne još 6 puta pokušavajući to isto. Vanja Marinković večeras, od prvog ulaska, bukvalno mislim da je imao lakši infarkt. Gudurić je posebna priča - njegova karijera je jedna od najvećih misterija univerzuma. Pre nekih 7 godina sam ovde napisao Dobrić > Gudurić i dalje stojim iza toga. Micić je takodje misterija - čovek izgleda kao drogiran dok igra za reprezentaciju, sad je očigledno izgubio i samopouzdanje. Kalinić bi puno značio, šteta što ne igra.

Treći problem je fizika. Od svih kvalitetnijih ekipa - fizički smo najlimitiraniji. Zato što nam ovi sa mindsetom Kuzmanovića vladaju košarkom. Ne mogu svi da budu Jokić, a i Jokić je toliko dobar zato što je okružen atletama koje mogu da iskoriste njegovu genijalnost. 

Četvrti problem je psiha. Ne pamtim kad smo se vratili iz nekog minusa i dobili utakmicu. Oziji su gubili od Amera sa 20+ pa došli na posed, Nemci su gubili 11 u drugoj, pa se vrlo brzo vratili, našima su ramena pala čim su ovi prešli 10. Čini mi se da imamo problem da se vratimo iz nekog minusa već duže vreme, i kod Saleta je to tako bilo - ako ne krene naš ritam i ako se malo izgubo nit - gotovo je. A to je nekada bio trejdmark reprezentacije ove zemlje. Samopouzdanje i žilavost.

Ne znači ovo ništa za same OI, možemo mi u nekoj odličnoj večeri da dobijemo sve osim Amera. Videćemo reakciju na sledećoj.

Kako će Piroćanac da te demantuje... leteće perje.

Btw, mi Amere nećemo izbaciti, Jokić im je ultimativni motiv, al ako ih neko potplete, rešavamo.

• Author

Pa nema šta da me demantuje, napisah da mi možemo, kad poklope kockice, dobiti bilo koga osim Amera.

Pravili smo stalno neke greske koje su ubijale momentum u nasoj igri. Kao na primer ona  nasa kontra 3 na 1 na kraju druge cetvrtine , gde Bogdanovic uzima trojku umesto da doda  loptu saigracu za lake poene, on promasuje i na kraju primamo kos u poslednjoj sekundi. Protiv amerikaca koncentracija mora da bude na najvisem nivou, da se kazne kada mogu da se kazne, nema mesta za neka komplikovanja.

Edited by Micko8

• Author

Taj potez Bogdanovića je neobjašnjiv. Baš bih voleo da čujem njegovo objašnjenje zašto je to uradio. 

Jedino što ima nekakvog smisla je ako je utripovao da ističe vreme, pogrešno video sat ili nešto slično. Sve ostalo navodi na zaključke koji nisu dobri.

Ali kakvo je odlicno prvo poluvreme odigrao Dobric. Steta sto nemamo jos jednog takvog igraca u ekipi. Ipak ovde fali Kalinic jbg.

Edited by Micko8

31 minutes ago, Ivo Petović said:

Pokušavam da se setim protiv koga smo za sve ove godine napravili rezultatski preokret i jedino što sam se setio je Hrvatska 2016 u Riu. 

Background Picker
Customize Layout