July 28, 2024Jul 28 Nema tu njih idu trojke a nas ne idu. Postoje razlozi zašto je to tako. Da igramo protiv Slovačke išla bi nas trojka ko nenormalna a oni vola ne ni mogli ubosti.
July 28, 2024Jul 28 4 minutes ago, Amos said: A na sve ovo, sad kontam da Tatum nije ni igrao Baci pogled na Twitter, brdo sjajnih tvitova
July 28, 2024Jul 28 U Riju smo protiv mnogo jaceg americkog tima odigrali jednu zanimljivu utakmicu u grupi i u nasatvak takmicenja smo usli u dobrom rasplozenju i dosli smo do samnog finala. Sada je sasvim suprotno. Ovako tezak poraz moze da demolarise ekipu. Sada moraju da se dignu kako znaju i umeju, svaka sledeca utakmica nam je eliminaciona. Edited July 28, 2024Jul 28 by Micko8
July 28, 2024Jul 28 3 citava poena dala je grupa gradjana u 9 minuta Jokicevog odmora. Dobro su mogli 5 radnom matoraca sa ovog foruma bi dala samo 3 poena manje za isto vreme kao profesionalci Edited July 28, 2024Jul 28 by tsva
July 28, 2024Jul 28 Ako su pametni, ovo ce posmatrati kao skolu i iskustvo. Ako su tupavi, smorice ih. Da su fudbaleri u pitanju, strepeo bih.
July 28, 2024Jul 28 23 minutes ago, Amos said: A na sve ovo, sad kontam da Tatum nije ni igrao ali nije ni davidovac
July 28, 2024Jul 28 43 minutes ago, MiddleClass said: Naravno da je za poredjenje kad ti drugi igrac ekipe odigra uzasno, a ti krivicu svalis na petu i sestu opciju bogdan je odigrao lose, ova dvojica su odigrala kao da nisu profesionalni kosarkasi. i sto kaze garmon, ajde za gudurica i nije (toliko) cudno, ali za vasu koji je dvostruli mvp el i nekakav nba igrac je sramota da igra tako da posle njega aleksa izgleda kao svemirski upgrade. njih dvojicu sam pomenuo jer nam treba nesto od njih da bi bili konkurentni. za bogdana se podrazumeva, ako on celo prvenstvo bude ovako los (sto se nece desiti), nemamo sta da trazimo.
July 28, 2024Jul 28 Gledam sad, Šarenac je zaista rekao Durantu na uzimanju izjave da mi imamo izreku o pranju ruku u Moravi. Ovo je smrtno neprijatno!
July 28, 2024Jul 28 Morace Jokic da igra bez odmora svaku utakmicu osim ako nije neki blow out sa nase strane. Neka ga vadi minut pred kraj druge i trece cetvrtine i to je to. Valjda ce Pesic shvatiti vec jednom da tako mora da bude. Edited July 28, 2024Jul 28 by Micko8
July 28, 2024Jul 28 Veoma neprijatan poraz posle pola godine citanja ppp-a da je nikad manja razlika izmedju evropskih selekcija i 🇺🇲 Penzioneri te ovako lagano prospu
July 28, 2024Jul 28 54 minutes ago, Have_Fun said: Voleo bih da vidim malo više "krvi" od naših. I malo više kurčevitosti. Da ono, kad im zabiješ trojku pucaš u vazduh kao Bogi onomad. Dereš se i urlaš nakon dobre akcije i slično. Kao nekad. Pa se pošibaš malo i pokažeš muda kad ti Avramovića i Petruševa otresu o patos kao slinu. Razmišljam samo šta bi Danilović, Zoran Savić, Đorđević i slična ekipa uradila u tom slučaju. I voleo bih da vidim malo više vere u svoj šut. Da se šutne sa samopouzdanjem, iz razloga što veruješ da ćeš da ga muneš, a ne samo da opališ jer se izgradila akcija. Ova utakmica je možda pokazala razliku između Peje i Bogija. Obojicu volim kao braću, ali je Peja imao muda da natrpa Amere i ostale i dokaže im da nisu bolji i ko je tata. Sad nam treba neko kao Teo onomad da se malo izdere, postroji redove pa da se uozbiljimo i krenemo u napad na medalju, bez respekta prema ostalima. Mene nekad Nemci više podsećaju na naše prethodne reprezentacije nego naši sadašnji košarkaši. Pa ne znam, ali Đorđević, Danilović i ekipa su isto izgubili 20 razlike protiv Amera u svoje vreme, a Danilović se apsolutno nije video tokom utakmice, ništa više nego danas Bogdan (a to je bilo finale). Ništa loše pri tom ne mislim ni o Bogdanu ni o PSD-u, naprotiv, dobro mislim o njihovim čuvarima. Nisu ameri sisali vesla da im se Bogdan razleti (bez obzira što je danas i otvorene šuteve promašivao). Pad energije, fizičke/mentalne, na 5-6min vrlo skupo košta protiv amera i to je to, kao udav te stegnu kad izgubiš dah. Mislim da smo bili vrlo dobri i da imamo šanse u eventualnom nokautu protiv njih - ne velike, ali imamo. Kontam da smo s njima igrali i pripremnu da bi igrači do nokauta shvatili o kojoj se brzini i snazi radi i adaptirali se.
July 28, 2024Jul 28 Polako ovo im je bila tek prva utakmica na turniru i to protiv ekipe koja se ukenja u gace cim ih vidi Edited July 28, 2024Jul 28 by Micko8
July 28, 2024Jul 28 Mene u ovom porazu najviše raduje što imamo Dobrića i Petruševa, sasvim su korektno odigrali, kao i ceo pripremni ciklus. I još jednom ću reći - mnogo me strah od Sudanaca - bukvalno su zverine. Fizikalijama razvaljuju, a sad su naučili i košarke. 90 koševa su dali Portoriku koji nije slaba ekipa i to sa jednom ludačkom energijom. Tvrdi su ko ekser i igraju non stop u kontaktu, šta našima apsolutno ne odgovara. Pre toga nam dolazi Portoriko koji mora da pobedi inače mogu odmah da se spakuju. A mi ulazimo u sve sa debelim minusom. Edited July 28, 2024Jul 28 by steins