Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

On 28. 7. 2024. at 17:13, fancy claps said:

bukvalno razlika ko u atlanti. vratili smo se u devedesete. 

kako sve reprezentacije mogu da se nose s ovim amerikancima, i sudan i svi sem nas, samo smo mi zaglavljeni u devedesetima i igramo protiv svemiraca? el hoce neko ko se razume u kosarku da mi objasni sto smo mi najgori? 

el imamo bekove koji ne znaju kosarku ili imamo najgoreg trenera, o cemu je rec, zna li neki expert da meni objasni, ja ne znam sta da radim

Zato što u principu imamo loš šut spolja, a istovremeno su nam igrači fizički inferiorni. Vrlo pojednostavljeno.

• Replies 1.4k
  • Views 45k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

Bespotrebno mračite, ovo je Dream Team, ko je očekivao da iko može sa njima jer su preko neke stvari odradili dve prijateljske utakmice malo se zeznuo.

Odraće oni ceo turnir ovako, ako ih bude išao šut po 20+, ako ne onda “samo” 10+.

Mi da se trgnemo i probamo da pojurimo to najbolje drugo mesto, šteta bi bila da zbog žreba izvisimo za medalju, niko drugi nije izrazito bolji od nas.

Idi neki zrebovi posle grupne faze.

On 28. 7. 2024. at 17:15, Moonwalker said:

Kao tim su prejaki i podesavaju se. Prestrogi su ovde prema nasima. 

Naravno, svako ko ne gleda emotivno navijački se neće mnogo nervirati ili ljutiti. 

Durant nam je ubio volju za zivotom  u prvom poluvremenu. Kerina ga je iskusno cuvao za nas.

Edited by Micko8

On 28. 7. 2024. at 17:16, Tsai said:

Pa valjda najbolji drugi izbegava amere do finala a kos razlika se gleda

Najbolji drugi izbegava najgoreg prvog i to je to.

ako se amerikanci  samo nad nama budu ovako izivljavali, onda je to lose za nas. ako budu sve ovako pobedjivali onda  je dosta lose za imidz  kosarke kao globalnog sporta. misim ne znam da li ima neki drugi ozbiljni ili neozbiljni reprezentativni sport, svejedno, gde je 1 tim ovoliko bolji od kao drugog vrhunskog tima.

On 28. 7. 2024. at 17:17, SNARC said:

Nisam expert ali mogu da pogledam..

Sve utakmice koje ovaj USA tim bude igrao zavisice iskljucivo od njih...Od toga koliko ozbiljno budu shvatili protivnika i koliko budu bili motivisani.

Nas su shvatili veoma ozbiljno..to je sve.

Tacno sam isto mislila. Ispostovali i nasu reputaciju i odigrali ozbiljno.

On 28. 7. 2024. at 17:20, sasha said:

Najbolji drugi izbegava najgoreg prvog i to je to.

Najbolji drugi izbegava sve prve u QF, zato treba to juriti

On 28. 7. 2024. at 17:15, Moonwalker said:

Kao tim su prejaki i podesavaju se. Prestrogi su ovde prema nasima. 

Apsolutno.

Što se nas tiče, defanzivno smo više pali mentalno nego fizički i tu pristup jeste trebalo biti bolji u nekim momentima.

U napadu promašeno dosta otvorenih šuteva.

Optimista sam za nastavak turnira.

Koliko smesno Milutinov izgleda naspram njihovih centara. On je trebao jos kao mladji igrac da ode u NBA ligu i da se celici tamo. Ja sam se potajno nadao da moze da se kvalitetno potuce sa njima , kad ono kao da je dosao pravo iz beton iz beton lige u ovakve duele.

Edited by Micko8

previse se mraci

mi smo bili na -13 4 minuta pre kraja, to je otvorena utakmica

u utakmici gde nismo nista ubacili spolja i gde se bogdan nije pojavio

kad se bude igralo za plasman mora jokica igrati 35+ minuta, mora bogdan biti na svom nivou i moramo ubaciti vecinu otvorenih trojki

u tom slucaju mozemo igrati i sa amerima egal

On 28. 7. 2024. at 17:20, Amos said:

Naravno, svako ko ne gleda emotivno navijački se neće mnogo nervirati ili ljutiti. 

Pa ja bas gledam i emotivno i navijacki da ne kazemo koliko olimpijada unazad. Previse grdimo sve sportiste, valjda agresivno vreme se zivi. Ko ce zeleti da igra ako ce ih se sejmovati ako nisu na kos razlike sa najboljima. 

Edited by Moonwalker

On 28. 7. 2024. at 17:22, Heaviside said:

Najbolji drugi izbegava sve prve u QF, zato treba to juriti

Da, ja ko da se podrazumeva, dva najbolja prva igraju sa dve najbolje trećeplasirane i ne mogu iz iste grupe

On 28. 7. 2024. at 17:21, fancy claps said:

ako se amerikanci  samo nad nama budu ovako izivljavali, onda je to lose za nas. ako budu sve ovako pobedjivali onda  je dosta lose za imidz  kosarke kao globalnog sporta. misim ne znam da li ima neki drugi ozbiljni ili neozbiljni reprezentativni sport, svejedno, gde je 1 tim ovoliko bolji od kao drugog vrhunskog tima.

Jeste lose za imidz, da im najstariji igraci pred penzijom ovako dominiraju konkurenciju:)

Background Picker
Customize Layout