July 28, 2024Jul 28 2 minutes ago, Ivo Petović said: Kuzmanović i faulovi. Pa marš mamu vam jebem u pičku ko troši naše pare tamo. Mrš. Sve izgubili dabogda. Kuzmanović je jedini čovek u ovom prenosu koji me - možda - nervira više od Lebrona.
July 28, 2024Jul 28 Sramotno na više nivoa,onom Micicu neka neko kaze da je solidan igrac za Evropu i nista vise,nabedjeni djilkos Edited July 28, 2024Jul 28 by Bogotac
July 28, 2024Jul 28 Sve u svemu dosta loše, ne može da se igra bez bekova g. Pesimista sam što se plasmana tiče pošto izgleda da je Aleksa defitivno planiran za 25-30 minuta u ulozi drkača lopte i što je najgore to je vrlo verovatno opravdano
July 28, 2024Jul 28 Žao mi debelog. Ne treba očajavit. Kari mora da ih motiviše da je cilj medalja i da sledeću tekmu nekoga unakazimo. dignemo moral, suzbijemo redove™. Odlično smo krenuli, ali posle onakve serije trojki totalno smo se ukanalili i nije bilo povratka. I ovako smo 3 puta lošiji od njih, uz ovakav njihov šut za tri i ovakav naš, ni 20 razlike nije puno.
July 28, 2024Jul 28 Jedino mi od ovih "jacih" reprezentacija ne mozemo da im pruzimo neki pristojan otpor. U prva tri minuta trece cetvrtine smo odmah skinuli gace. Bogdanovic je totalno razocarao, ocekivao sam da ce odigrati bas muski. Guduric je najgori igrac kojeg sam gledao u reprezentaciji. Edited July 28, 2024Jul 28 by Micko8
July 28, 2024Jul 28 Pesica je Simaniceva povreda izvadila na SP, dala boost ekipi, inace dosta lose on ovo vodi a i prolupao je. Edited July 28, 2024Jul 28 by samo_opusteno
July 28, 2024Jul 28 jbg, micic i gudura sramotni za ovaj nivo kosarke. njih neko mora da nasamara ako mislimo nesto da uradimo.
July 28, 2024Jul 28 2 minutes ago, pbg12345 said: 31minut sa jokicem nereseno 9 bez njega -26 ok, ne sme izlaziti iz igre ako izadjemo iz grupe Mi nemamo za ovakvu utakmicu igrača koji bi bio bar rang ispod Debelog. To bi trebao da bude Bogdan ali jebiga.
July 28, 2024Jul 28 4 minutes ago, Heaviside said: Nije hteo Jović da igra, rekao je odmah posle svetskog ma igrao bi on, da su ga malo izlozili igraci i kari. teososic mi je neoprostivi fail i selektora i saveza. takav igrac se ne gubi posebno ne na olimpijadi. jos kad smo videli da je peske odigrao vrhunski evroligu i aba. kao da imamo ne znam koliko igraca za bacanje
July 28, 2024Jul 28 bukvalno razlika ko u atlanti. vratili smo se u devedesete. kako sve reprezentacije mogu da se nose s ovim amerikancima, i sudan i svi sem nas, samo smo mi zaglavljeni u devedesetima i igramo protiv svemiraca? el hoce neko ko se razume u kosarku da mi objasni sto smo mi najgori? el imamo bekove koji ne znaju kosarku ili imamo najgoreg trenera, o cemu je rec, zna li neki expert da meni objasni, ja ne znam sta da radim