Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

2 minutes ago, Ivo Petović said:

Kuzmanović i faulovi. Pa marš mamu vam jebem u pičku ko troši naše pare tamo. Mrš. Sve izgubili dabogda.

Kuzmanović je jedini čovek u ovom prenosu koji me - možda - nervira više od Lebrona. :D

• Replies 1.4k
  • Views 44.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

+26

Lolčina

Sramotno na više nivoa,onom Micicu neka neko kaze da je solidan igrac za Evropu i nista vise,nabedjeni djilkos

Edited by Bogotac

Sreca pa se kos razlika ne racuna

• Popular Post

Ovoliko ni Piksi ne bi izgubio..

Razlika jednaka onoj u Atlanti 1996.

Sve u svemu dosta loše, ne može da se igra bez bekova g. Pesimista sam što se plasmana tiče pošto izgleda da je Aleksa defitivno planiran za 25-30 minuta u ulozi drkača lopte i što je najgore to je vrlo verovatno opravdano 

Žao mi debelog. 

Ne treba očajavit. Kari mora da ih motiviše da je cilj medalja i da sledeću tekmu nekoga unakazimo. dignemo moral, suzbijemo redove™. 

Odlično smo krenuli, ali posle onakve serije trojki totalno smo se ukanalili i nije bilo povratka. I ovako smo 3 puta lošiji od njih, uz ovakav njihov šut za tri i ovakav naš, ni 20 razlike nije puno.

Jedino mi od ovih "jacih" reprezentacija ne mozemo da im pruzimo neki pristojan otpor. U prva tri minuta trece cetvrtine smo odmah skinuli gace. Bogdanovic je totalno razocarao, ocekivao sam da ce odigrati bas muski. Guduric je najgori igrac kojeg sam gledao u reprezentaciji.

Edited by Micko8

Meh, u tekmi za bronzu ce nas ugaziti 50 

Pesica je Simaniceva povreda izvadila na SP, dala boost ekipi, inace dosta lose on ovo vodi a i prolupao je. 

Edited by samo_opusteno

jbg, micic i gudura sramotni za ovaj nivo kosarke. njih neko mora da nasamara ako mislimo nesto da uradimo.

2 minutes ago, pbg12345 said:

31minut sa jokicem nereseno

9 bez njega -26

ok, ne sme izlaziti iz igre ako izadjemo iz grupe

Mi nemamo za ovakvu utakmicu igrača koji bi bio bar rang ispod Debelog. To bi trebao da bude Bogdan ali jebiga. 

4 minutes ago, Heaviside said:

Nije hteo Jović da igra, rekao je odmah posle svetskog

ma igrao bi on, da su ga malo izlozili igraci i kari.

teososic mi je neoprostivi fail i selektora i saveza. takav igrac se ne gubi posebno ne na olimpijadi. jos kad smo videli da je peske odigrao vrhunski evroligu i aba.

kao da imamo ne znam koliko igraca za bacanje

bukvalno razlika ko u atlanti. vratili smo se u devedesete. 

kako sve reprezentacije mogu da se nose s ovim amerikancima, i sudan i svi sem nas, samo smo mi zaglavljeni u devedesetima i igramo protiv svemiraca? el hoce neko ko se razume u kosarku da mi objasni sto smo mi najgori? 

el imamo bekove koji ne znaju kosarku ili imamo najgoreg trenera, o cemu je rec, zna li neki expert da meni objasni, ja ne znam sta da radim

Background Picker
Customize Layout