Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

Strašno mi idu na qurac Ameri sa njihovim ponašanjem, da ne kažem ismejavanjem...

• Replies 1.4k
  • Views 44.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

za 23:30 sa jokicem nereseno

za 6:30 bez jokica -19

Kolki je mentol Micic :isuse:

Jesu Vasu otpustili ovi iz Šarlota?

Gudurić druže 

Je l' @uini čeka da gleda snimak za dva dana? :D

Gudric i Micic,pa jbt

Kari ništa nije skapirao posle prvog poluvremena, opet se drži svojih unapred planiranih izmena i minutaža. Mnogo loše sve izgleda, sa ovakvom igrom i bez šuta teško da ćemo moći protiv Nemačke/Kanade/Australije, Amere neću bzv ni da pominjem. 

Posle ove 2 utakmice protiv Amera, nadam se da se necemo dovuci do finala samo da opet upropastimo isto. Usa - Ger, oni znaju i smeju da igraju protiv Amera. 

1 minute ago, assignment said:

Strašno mi idu na qurac Ameri sa njihovim ponašanjem, da ne kažem ismejavanjem...

Pa kad igraju sa grupom gradjana

Just now, Bogotac said:

Gudric i Micic,pa jbt

Konjine

1 minute ago, ducca said:

Kari ništa nije skapirao posle prvog poluvremena, opet se drži svojih unapred planiranih izmena i minutaža. Mnogo loše sve izgleda, sa ovakvom igrom i bez šuta teško da ćemo moći protiv Nemačke/Kanade/Australije, Amere neću bzv ni da pominjem. 

Slušao sam Karija pre meča, čovek uopšte nije planirao ovde da se loži na pobedjivanje. Što je ispravan stav, naravno. 

Edited by Amos

Jokić upravo razmišlja jako jedva čeka sledeće okupljanje repke da se opet odazove...  😎

"..izaziva pometnju kod Amerikanaca.."

Season 1 Lol GIF by NBC

Vraćaj Aleksu, onaj bar ima muda i lud je ko zvono 

Background Picker
Customize Layout