July 28, 2024Jul 28 Strašno mi idu na qurac Ameri sa njihovim ponašanjem, da ne kažem ismejavanjem...
July 28, 2024Jul 28 Kari ništa nije skapirao posle prvog poluvremena, opet se drži svojih unapred planiranih izmena i minutaža. Mnogo loše sve izgleda, sa ovakvom igrom i bez šuta teško da ćemo moći protiv Nemačke/Kanade/Australije, Amere neću bzv ni da pominjem.
July 28, 2024Jul 28 Posle ove 2 utakmice protiv Amera, nadam se da se necemo dovuci do finala samo da opet upropastimo isto. Usa - Ger, oni znaju i smeju da igraju protiv Amera.
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, assignment said: Strašno mi idu na qurac Ameri sa njihovim ponašanjem, da ne kažem ismejavanjem... Pa kad igraju sa grupom gradjana
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, ducca said: Kari ništa nije skapirao posle prvog poluvremena, opet se drži svojih unapred planiranih izmena i minutaža. Mnogo loše sve izgleda, sa ovakvom igrom i bez šuta teško da ćemo moći protiv Nemačke/Kanade/Australije, Amere neću bzv ni da pominjem. Slušao sam Karija pre meča, čovek uopšte nije planirao ovde da se loži na pobedjivanje. Što je ispravan stav, naravno. Edited July 28, 2024Jul 28 by Amos
July 28, 2024Jul 28 Jokić upravo razmišlja jako jedva čeka sledeće okupljanje repke da se opet odazove... 😎