July 28, 2024Jul 28 Just now, Greek Freak said: Embiid je prljavi govnar A ok, ovde ga je pridrzao, ne znam za istoriju njegovog nasilja, ne pratim.
July 28, 2024Jul 28 Just now, MeanM@ said: A ok, ovde ga je pridrzao, ne znam za istoriju njegovog nasilja, ne pratim. Kako misliš pridržao, pa nije Avram na štakama
July 28, 2024Jul 28 Ono najgore.. Udara kvarno i plače ko picka kad dobije po istoj 1 minute ago, MeanM@ said: A ok, ovde ga je pridrzao, ne znam za istoriju njegovog nasilja, ne pratim.
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, radisa said: Ovo treba da budu 4 bacanja i lopta sa strane... Embidu namerna. Lebronu samo faul
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, Amos said: Samo naklon Lebronu za ovaj dečački pristup. Ima za šta da mu se kenja ali to nije danas. Koji dečački pristup, što nam je otresao igrača o pod? Govnar. A teatralan i isfoliran e uvek tako da ne vidim problem...
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, MeanM@ said: A ok, ovde ga je pridrzao, ne znam za istoriju njegovog nasilja, ne pratim. Prvo ga je malo lupio, pa malo "trapavo" pridrzao, a nejasno je sta ga pipa uopste kad je vec jasno sviran faul Lebronu na Petrusevu pre toga.