Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

A čak i nije loše Petrusev pratio Durenta. Uvek bila ruka podignuta i u lice. Ali čovek je verovatno u top 5 napadača u istoriji NBA..kad se zapali nema mnogo tu odbrane

• Replies 1.4k
  • Views 44.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

3 minutes ago, *edited by mod said:

Kako to misliš skoro?

U Riju nas je isto ovako usrao ali je tada mislim promasio par suteva. Veceras vrata od stale da baci na kos i njih bi proterao kroz obruc.

Velika nam je razlika u kvalitetu između prvih pet i drugih pet, tu padamo. S druge strane, jedva dočekamo da KD izađe iz igre, a umesto njega ulazi…Stef Kari…šta da radiš onda da ga jbm

Dajte link za statistiku. Flaschscore kasni

Dali smo 49 poena što je odlično.

Kao što rekoh, odbranu ne igraju, mada mora se nešto i pogoditi tj da je Bogdan dao 2 od prva 4 promašaja, eto egal.

Edited by Mil@n

Tekma izgleda kao da smo mi bolja ekipa, a oni su neki indijanci koji igraju partiju zivota.

Just now, samo_opusteno said:

Protiv Juznog Sudana su imali 28-7, protiv Nemaca 17-6, Kanade 23-7... Ok nije igrao Durent ali njegove suteve je uzimao Kari, Edvards, Buker... 

Mozda je malo i do odbrane, ne do usralo ih.

Sto se ovaj poslednji pas ka Durentu nije sekao ispred, tj preuzimao Durent u startu, po cenu da loptu primi igrac koga ne kenj…nije na 100% suta?

Just now, Mil@n said:

Rekoše neki pre, ali ajde.

Ne bi bilo ništa senzacionalno, naprotiv.

Prosrali su se samo tako. Svi su oni imali utakmica da ne mogu vola da ubodu pa i kada su sami. 

Znači legitimna taktika protiv team USA je odmakni im se i čekaj da ne mogu vola da ubodu. :D

Nisam baš siguran da ni se protivnici leba najeli od toga. Čak sam ubeđen da bi bili poniženi

1 minute ago, harper lee said:

U Riju nas je isto ovako usrao ali je tada mislim promasio par suteva. Veceras vrata od stale da baci na kos i njih bi proterao kroz obruc.

OK, ovo sam ukrao sad.

Jebo Durenta, da su Vasa, Bogdan I Gudura pogodili otvorene suteve bilo bi nereseno, nama treba mirna ruka nasih igraca I prepoznatljiva TRI prsta posle pogodjene trice pa ce se crv sumnje uvuci u Amere.

milutinov je top evroligaski centar i svaka cast momku, ali bukvalno je veca razlika kad on zameni jokica nego sto bi bila da umesto njega udje prosecni kls centar

portoriki i sudan su utakmice za mlutinova, eliminacion, narocito ako opet naletimo na usa (a i francusku) jokic mora igrati 35+ minuta

42 minutes ago, Calavera said:

evo kda, daj dedu

čuj me kari! pomisliće kd od njega da je savan, i onda valjda promašiti par šuteva dok bude razmišljao kako to da se ovaj nije penzionisao pre deset godina

emvpiid -11 za sest minuta :lol:

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Znači legitimna taktika protiv team USA je odmakni im se i čekaj da ne mogu vola da ubodu. :D

Nisam baš siguran da ni se protivnici leba najeli od toga. Čak sam ubeđen da bi bili poniženi

Niko to nije rekao, Durent je dao barem 4, 5 šuteva iz jako teških situacija. Potrefilo im se da pored njega koji ne maši tipa NIŠTA, i ostali trpaju u (jako) visokom procentu. 

Nema šanse da šutiraju ovako drugo. Ako mi budemo šutirali bolje nego sada, možemo ući u egal. 

Svidja mi se kriterijum sudjenja. Nema bonusa niti dosadnih serija dodatnih bacanja

Background Picker
Customize Layout