Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

9 minutes ago, Guuundogan said:

Durant je baletan sa rukama kao caplje koji se lagano krece, bas lagano. Ko ne gleda da se ukljuci da vidi kako lagano se krece kevin djurent

komentator na es2 je rekao da se krece ko vilin konjic

• Replies 1.4k
  • Views 44.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

Vilin konjic jebeno

:ziga::laugh:

2 minutes ago, 189- said:

komentator na es2 je rekao da se krece ko vilin konjic

to sam zaboravio… tesko je zapamtiti sve bisere. 

zna li neko sta mu je ekspertiza? Zenski karling?

• Author
  • Popular Post
19 minutes ago, Heaviside said:

Meni je Šareni super. Ima prijatnu boju glasa i malo diže nivo loženja, dok mi je nova generacija očajna. Taj trend da se u realnom vremenu dok traje utakmica pokušava uraditi neka dublja analiza i da se audio putem prezentuje detaljna statistika je neviđeni smor. Oni su dobri u podkastima, a kao play by play komentatori su smešni za Šarenog. Sad jbg, ako Šarenom daš Kuzmanovića za color komentatora onda je to katastrofa, ali to je do Kuzmanovića. 

Kad krene mutavi štreber sa energijom gimazijaskog profesora istorije pred penziju da u sred utakmice kenja o nečemu što je čuo na klinici i misli da je prepoznao u igri a ne ume ni da objasni srpskim jezikom dostojnim televizije nego ubacuje američki sleng, momentalno stiskam mute ili menjam kanal. Šareni kad navijački apeluje da se čuva rezultat mi je simpa, kao da gledam tekmu sa komšijom koji se ne razume previše, ali se loži. I pre svega, njegove digresije su kratke i čovek je pismen u spikerskom smilsu. Sad jbg, jasno je da izgubio korak što se razumevanja same igre tiče i kad se na to doda Kuzma može se čuti solidna količina gluposti. Sa Sedlačekom je to skroz dobro bilo. 

Ovi mutavi štreberi su dobri u podkastima od po dva sata ili eventualno da budu color komentatori da u kratkim stintovima suvim znanjem dopune nekoga ko zapravo ume da govori na prikladan način za tv novinara.

Šarenac je nepodnošljiv. Preživeo bih nekako njegov rečnik od 30 reči (izuzimajući imena igrača), koji je potpuno isti kao i 1992.g. tj neobogaćen pročitanom knjigom ili makar stripom, ali kad krene da kenja kako treba polako da se igra i o ishitrenim šutevima, kao da su ga izvukli iz kriogene komore nakon 30 godina ko Slaja u Demolition manu. I na sve to još i Kuzma sa polako i malim faulovima. 

Burgijanje po mozgu i živcima.

Ja bih kosarkaski derbi vecitih gledao samo ako ovaj lik prenosi :D

Kome smeta Sarenac, nek slusa malo ovog na ES 2 🤣

5 minutes ago, Ivo Petović said:

Šarenac je nepodnošljiv. Preživeo bih nekako njegov rečnik od 30 reči (izuzimajući imena igrača), koji je potpuno isti kao i 1992.g. tj neobogaćen pročitanom knjigom ili makar stripom, ali kad krene da kenja kako treba polako da se igra i o ishitrenim šutevima, kao da su ga izvukli iz kriogene komore nakon 30 godina ko Slaja u Demolition manu. I na sve to još i Kuzma sa polako i malim faulovima. 

to sa igranjem polako je meni neverovatna misterija... Lik je valjda poslednji put gledao basket kad je Boža sa onim invalidima iz Limoža uzeo titulu i zapamtio da je najbolje ne dati loptu protivniku, jer tako on ne može da ti da koš...

Razume se u košarku malo lošije nego prosečni PPP-ovac u karling...

Edited by radisa

Da li je istina da je Denda danas rekao kako boksuju naš Abasov i naturalizovani Britanac?

• Popular Post
20 minutes ago, Amos said:

Jbg, meni se ne gleda tekma sa još jednim komšom, ne sluša mi se o pranju ruku u Moravi, ne mogu da podnesem ohohohoho ili mora im se priznati ova akcija ili ne sme se to kad se izgubi lopta, hoću da mi se objasni malo više od rogova, ne podnosim pristrasne homere, a naročito mi ide na živce ako ja kao neki prosečni kauč gledalac znam više od nekoga kome bi to trebao da bude glavni posao. Lik je nabedjeni, lenji, nadobudni smarač koji ne radi na sebi i živi svoju životnu privilegiju jer je pre nekih 30 godina bio malo koloritniji od prosečnog RTSovog vinjaklije na toj poziciji. Bukvalno sve ono na šta se žalite kad je Srbija u pitanju po svim drugim oblastima. 

kad je kuzma kod luke i kuzme pricao kako je darko ruso izmislio rogove i onda sav odusevljen objasnjava kako igrac koji postavi blokadu dobija flare screen od drugog igraca...zivim za takve podcast momente. 

ja sam rob navika i zbog toga bi mozda i mogao da podnesem sarenca, samo zbog toga,  ali kada je imao onaj odvratni traktat o ljudima iz druge drzave koji dolaze i uzimaju nam posao (edin), od tada ne mogu da ga smislim. sto se ovih novih tice oni su stvarno horor film, koji je to nivo kada ti stalno izgovaras da igrac psotavlja ekran i niko ti ne da otkaz ili te bar opomene da ne lueptas takve gluposti. 

6 minutes ago, Ivo Petović said:

dobro sad, secam se da kad smo igrali protiv islanda pre par godina da je sareni pricao o indridasonu i islandskim krimicima.

misim npr onaj srdjan sa sk zvuci ko da ni sa svojom porodicom ne prica na srpskom jeziku

Suičovali smo mismeč na klouzatu uiksajda 

Edited by Ratamahatta

srki koji iz nekog razloga u svakom prenosu mora da pomene kantu i antonela rivu

• Popular Post
7 minutes ago, Hele said:

Kome smeta Sarenac, nek slusa malo ovog na ES 2 🤣

• Author
  • Popular Post
4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ja sam rob navika i zbog toga bi mozda i mogao da podnesem sarenca, samo zbog toga,  ali kada je imao onaj odvratni traktat o ljudima iz druge drzave koji dolaze i uzimaju nam posao (edin), od tada ne mogu da ga smislim. 

Stvarno je to rekao? Govno jedno.

Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narandžaste lopte kao kiseonik.

Mislim da je taj lik na pinku za sport, Dejan Grbović

Što je na eurosportu prenosio

Edited by sasha

Background Picker
Customize Layout