July 28, 2024Jul 28 Moramo da dobijemo i juzni sudan i portoriko sa po 20 razlike minimum zbog kos razlike sad
July 28, 2024Jul 28 Samo Jokic i Dobric bi mogli da dobiju prolazne ocene, ostatak ekipe je bio skroz los.
July 28, 2024Jul 28 2 minutes ago, Amos said: Mi nemamo za ovakvu utakmicu igrača koji bi bio bar rang ispod Debelog. To bi trebao da bude Bogdan ali jebiga. Kao tim su prejaki i podesavaju se. Prestrogi su ovde prema nasima. Edited July 28, 2024Jul 28 by Moonwalker
July 28, 2024Jul 28 Kad nije teo Dangubica da vodi, on bi pohapsio na perimetru i pohvatao one odbijace na 5 metara
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, Tsai said: Moramo da dobijemo i juzni sudan i portoriko sa po 20 razlike minimum zbog kos razlike sad ?
July 28, 2024Jul 28 2 minutes ago, Tsai said: Moramo da dobijemo i juzni sudan i portoriko sa po 20 razlike minimum zbog kos razlike sad Teška priča, Nemci/Francuzi imaju japan i Brazil grupi
July 28, 2024Jul 28 Just now, spaceploitator said: ? Pa valjda najbolji drugi izbegava amere do finala a kos razlika se gleda
July 28, 2024Jul 28 Popular Post 2 minutes ago, fancy claps said: bukvalno razlika ko u atlanti. vratili smo se u devedesete. kako sve reprezentacije mogu da se nose s ovim amerikancima, i sudan i svi sem nas, samo smo mi zaglavljeni u devedesetima i igramo protiv svemiraca? el hoce neko ko se razume u kosarku da mi objasni sto smo mi najgori? el imamo bekove koji ne znaju kosarku ili imamo najgoreg trenera, o cemu je rec, zna li neki expert da meni objasni, ja ne znam sta da radim Nisam expert ali mogu da pogledam.. Sve utakmice koje ovaj USA tim bude igrao zavisice iskljucivo od njih...Od toga koliko ozbiljno budu shvatili protivnika i koliko budu bili motivisani. Nas su shvatili veoma ozbiljno..to je sve.
July 28, 2024Jul 28 3 minutes ago, Tsai said: Moramo da dobijemo i juzni sudan i portoriko sa po 20 razlike minimum zbog kos razlike sad Za prolaz su nam dovoljne dvije pobjede od pola kosa
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, Tsai said: Pa valjda najbolji drugi izbegava amere do finala a kos razlika se gleda ne
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, Mil@n said: Btw, 1992 drim tim bi ovaj sabio 20+ razlike. Pa naravno kad bi ga vodio Osim
July 28, 2024Jul 28 A sad, sledi ono od cega se ledi krv u zilama: Spoiler Babe narikače In other news, Paris 2024 App propo Spoiler Ko se sa kim ukršta? Ko nam sledi u 1/4 kad pokidamo Sudance i Portorikance?