July 27, 2024Jul 27 Kakva ciglarska petorka, Kalates, Vokap, Janis, da je OJ Grk mogli bi kuću da sagrade zajedno. Kanada izašla i izvadila muda na astal
July 27, 2024Jul 27 Author Kanadski defanzivci spolja apsolutno mogu u istu rečenicu sa američkim - Brooks, Dort, Walker, SGA. Sad je ušao Jamal i odmah im je pala odbrana.
July 27, 2024Jul 27 Author Prebacio na RTS, video da Kuzma ne može da nabode ko je RJ Barret na usporenom snimku i to krupni plan, vratio na Eurosport bez komentara.
July 27, 2024Jul 27 Grci proigrali bez Vokapa i Kalatesa. Njih dvojica u istoj petroci je samoubistvo. Mada im i Jamal pomogao da se vrate.
July 27, 2024Jul 27 1 minute ago, Amos said: Jamal se raspada On kao da je u decline karijere usao a decko 27 godina ima...
July 27, 2024Jul 27 Just now, 1n54jd3r said: On kao da je u decline karijere usao a decko 27 godina ima... Meni sve više deluje da ga baš briga da trenira. Ne bi me čudilo da zato i vuklja povrede.
July 27, 2024Jul 27 kad treba dzamal odigra kao lidak. setimo se plej ofa kad je denver uzo titulu. ove su bili inferiorni protiv minesote pa jedva izgubise u 7 bese?
July 27, 2024Jul 27 grcinsiluju i naravno ne mogu da prdnu. ovaj plavusan nesto pokusava vec drugi put 1 na 1 i nista. imali su najlepsi kos kad se izvukao za 3 papanikolau i tu napravili dobre kretnje i sa puno pasova. pa to igrajte!
July 27, 2024Jul 27 6 minutes ago, Amos said: Meni sve više deluje da ga baš briga da trenira. Ne bi me čudilo da zato i vuklja povrede. On ce kao i Batler...da ladi jaja tokom regularnog dela sezone, digne nivo i cimanje u PO (ukoliko je fit) i ocekuje max extenziju kada dodje vreme za kesovinu