Jump to content

Grupa A: Australija, Španija, Kanada, Grčka

Featured Replies

Posted

Najjača i najizjednačenija grupa najjačeg olimpijskog košarkaškog turnira u istoriji. Ovde ništa nije moguće prognozirati.

Kanadjani imaju kvalitet da sve dobiju 20 razlike, ali ne bih se ni najmanje iznenadio scenariju da završe poslednji u grupi.

Sve utakmice u ovoj grupi svako ko voli košarku treba da gleda. 

Đe poll?

• Author

Pa rekoh da je nemoguće prognozirati ergo poll je realno nebitan. A uz to sam bio previše "uzbudjen" zbog nastupajućeg sportskog eventa da bih se setio polla.

Ubaci, ako imaš mogućnost (retoričko if).

Edited by Ivo Petović

hehehe, nije ivo blesav

da otvori poll, pa posle da nema pravo glasovanja i da ne moze da vidi rezultate istog :fantom:

(meni je i dalje potpuno neverovatno da je to neko tako osmislio i kreirao i to bez mogucnosti promene :hail:)

@Ivo Petović ma zezam se, ne očekuje se od tebe nešto tako infantilno.

@pbg12345 nisi u toku, popravljeno je. Našao @bags neku "kućicu" i odčekirao je :lolol: Rocket Science!

• 3 weeks later...
  • Author

Australija-Španija počelo - Eurosport 6.

Bilo kakva grafika i statistika je za pickice, pa je prenos bez nje

oziji su uspeli da budu ljigaviji od spanaca. treba ih opet dobiti 30 razlike

a evo i dende :D 

Ljuljara je neuništiv.

1 minute ago, pbg12345 said:

a evo i dende :D 

I meni bilo smešno kad sam ga čuo. Denda izroni jednom godišnje kao Duška Vučinić.

Kakav gej parket :isuse:

4 minutes ago, Lancia said:

Kakav gej parket :isuse:

Slaze se uz frizuru Huanca Gomeza 

Kako je neprirodno gledati Lorenca. Jel vezao u Španiji bar nedelju dana na letovanju?

Slaba košarka na otvaranju. Koncentracija 0.

Nije ni podne brate. Jebali ih termini.

Sa kim smo mi ono igrali kvalifikacije ovako nesto rano? Secam se Tea 🤣🤣🤣 Bled, rascupan, pogubljen i sa podocnjacima :laugh:

Background Picker
Customize Layout