Posted July 9, 2024Jul 9 Najjača i najizjednačenija grupa najjačeg olimpijskog košarkaškog turnira u istoriji. Ovde ništa nije moguće prognozirati. Kanadjani imaju kvalitet da sve dobiju 20 razlike, ali ne bih se ni najmanje iznenadio scenariju da završe poslednji u grupi. Sve utakmice u ovoj grupi svako ko voli košarku treba da gleda.
July 9, 2024Jul 9 Author Pa rekoh da je nemoguće prognozirati ergo poll je realno nebitan. A uz to sam bio previše "uzbudjen" zbog nastupajućeg sportskog eventa da bih se setio polla. Ubaci, ako imaš mogućnost (retoričko if). Edited July 9, 2024Jul 9 by Ivo Petović
July 9, 2024Jul 9 hehehe, nije ivo blesav da otvori poll, pa posle da nema pravo glasovanja i da ne moze da vidi rezultate istog (meni je i dalje potpuno neverovatno da je to neko tako osmislio i kreirao i to bez mogucnosti promene )
July 9, 2024Jul 9 @Ivo Petović ma zezam se, ne očekuje se od tebe nešto tako infantilno. @pbg12345 nisi u toku, popravljeno je. Našao @bags neku "kućicu" i odčekirao je Rocket Science!
July 27, 2024Jul 27 1 minute ago, pbg12345 said: a evo i dende I meni bilo smešno kad sam ga čuo. Denda izroni jednom godišnje kao Duška Vučinić.
July 27, 2024Jul 27 Kako je neprirodno gledati Lorenca. Jel vezao u Španiji bar nedelju dana na letovanju? Slaba košarka na otvaranju. Koncentracija 0.
July 27, 2024Jul 27 Nije ni podne brate. Jebali ih termini. Sa kim smo mi ono igrali kvalifikacije ovako nesto rano? Secam se Tea 🤣🤣🤣 Bled, rascupan, pogubljen i sa podocnjacima