August 2, 2024Aug 2 Je l' ovo sad znači da ako budemo najbolji drugi skoro sigurno idemo na Grčku? Oni ne mogu sa Kanadom, a Kanada će najverovatnije biti najslabija prva.
August 2, 2024Aug 2 2 minutes ago, Lancia said: Ukrale im spanske kosarkasice svu taliju. Vreme im je za generacijsku smenu. Adios España Da, end of an era i definitivno. A i takvi su bili na par lopti od prvog mesta u grupi, Kanada nije odigrala ništa spektakularno.
August 2, 2024Aug 2 2 minutes ago, Zeleni sto said: Je l' ovo sad znači da ako budemo najbolji drugi skoro sigurno idemo na Grčku? Oni ne mogu sa Kanadom, a Kanada će najverovatnije biti najslabija prva. Na Australiju ili porazenog iz meca Nemacka-Francuska
August 2, 2024Aug 2 1 minute ago, Zeleni sto said: Pa gleda se H2H ne razlika. Kakav bre H2H, Spanci dobili Grke? A Grci Australiju, a Australija Spaniju. A ovde danas receno da ako su isti, gleda se ko je dao vise koseva.
August 2, 2024Aug 2 Ocigledno da se u krugu gleda kos razlika. Nista, mi J.Sudan 1 razlike i odose i Grci kuci 🤣 Edited August 2, 2024Aug 2 by Hele
August 2, 2024Aug 2 8 minutes ago, Tsai said: Tako. Dovidjenja prijatno Istim rezultatom Kanada je pobedila Španiju u grupi prošle godine na SP - 88:85
August 2, 2024Aug 2 21 minutes ago, pantelia said: Na Australiju ili porazenog iz meca Nemacka-Francuska Da, Australija je druga. Ali ako Kanada bude najlošija prva onda neće ni biti žreba pošto Kanada ne može sa Australijom? Onda bismo mi išli na Australiju. Ako Francuzi budu najlošiji prvi onda bi oni išli na Australiju, a mi na Nemce (pod uslovom da prestignemo Nemce u razlici). Edited August 2, 2024Aug 2 by Zeleni sto
August 2, 2024Aug 2 21 minutes ago, Hele said: Kakav bre H2H, Spanci dobili Grke? A Grci Australiju, a Australija Spaniju. A ovde danas receno da ako su isti, gleda se ko je dao vise koseva. Pa razlika u H2H.
August 2, 2024Aug 2 4 minutes ago, Zeleni sto said: Da, Australija je druga. Ali ako Kanada bude najlošija prva onda neće ni biti žreba pošto Kanada ne može sa Australijom? Onda bismo mi išli na Australiju. Ako Francuzi budu najlošiji prvi onda bi oni išli na Australiju, a mi na Nemce (pod uslovom da prestignemo Nemce u razlici). U pravu si skroz. Jedino sam hteo reci da nikako ne mozemo igrati sa Grckom jer su oni treci (osim nekog ludila na USA-Portoriko)
August 2, 2024Aug 2 1 hour ago, pantelia said: Ne zna se ko je grđi, Marej ili Lorenco. Ne znam zašto RJ Bareta ne koriste više. Kakav će epic zajeb biti max sa Jamala. Njemu je psiha otišla posle titule, što i nije čudo jer je molestovan od malih nogu a pritisak je konačno nestao.
August 2, 2024Aug 2 1 hour ago, Hele said: Kakav bre H2H, Spanci dobili Grke? A Grci Australiju, a Australija Spaniju. A ovde danas receno da ako su isti, gleda se ko je dao vise koseva. samo nek si ti ispisao 50 postova o kalkulacijama
August 2, 2024Aug 2 17 minutes ago, Amos said: Kakav će epic zajeb biti max sa Jamala. Njemu je psiha otišla posle titule, što i nije čudo jer je molestovan od malih nogu a pritisak je konačno nestao. Jamal je u repki sta...8-9 igrac u rotaciji? A kako igra i to mu je premija. On zapravo uzima teske suteve jer do lakih ne moze ni da prismrdi. Driblingom nikakvu prednost ne moze da stvori.
August 2, 2024Aug 2 6 minutes ago, pbg12345 said: samo nek si ti ispisao 50 postova o kalkulacijama Covek se nije lepo izrazio, posle smo razjasnili sve, koji se k ti trpas i fejspalmujes?
August 2, 2024Aug 2 7 minutes ago, 1n54jd3r said: Jamal je u repki sta...8-9 igrac u rotaciji? A kako igra i to mu je premija. On zapravo uzima teske suteve jer do lakih ne moze ni da prismrdi. Driblingom nikakvu prednost ne moze da stvori. Meni se čini da je burnoutovao od košarke. U godini kada treba da bude najbolji kako bi bio all-star i obezbedio najveći ugovor u karijeri (u ligi gde igrač kao što je on može da cepa 30 poena bez većih problema), on dolazi debeo i zapušten. Kreću povrede, pa se vadi posle all-stara pa opet povreda i sada je to već ciklus koji se ponavlja. I opet će u trening kampu. I ogavni mediji koji pišu ode tati kako ga je lepo spremao da radi sklekove u snegu na pesnicama. Obično takve tate svašta nešto još rade što te uništi za ceo život.