August 2, 2024Aug 2 Svabe pobede, Kanada ostane ovako, mi J.Sudan dobijemo 1 razlike, mi najbolji drugi, J.Sudan ide dalje, Spanija i Grcka ispadaju 🤣 Edited August 2, 2024Aug 2 by Hele
August 2, 2024Aug 2 Prestanite više bre, otvorite temu na Nauci "Kalkulacije koje uključuju nepoznate, kao i geometrijske pojmove krug i loptu" Španci žilavi, nikako da im se odlepe Kanađani.
August 2, 2024Aug 2 4 minutes ago, pbg12345 said: banuj smarace Sad neće moći da kažu da je "iz čista mira".
August 2, 2024Aug 2 Ne zna se ko je grđi, Marej ili Lorenco. Ne znam zašto RJ Bareta ne koriste više.
August 2, 2024Aug 2 Spanci na dva poseda od prvog mesta u grupi, a ako ostane ovako, cetvrti su i ispadaju. I love this game.
August 2, 2024Aug 2 2 hours ago, theanswer said: Sve vrvi od kalkulacija: nijedna ekipa bukvalno ne može još ništa da kalkuliše Sistem je bukvalno najbolji mogući da se smanje kalkulacije. Ali avaj neko će uvek naći nešto. Smanjuju se danas, ali se eksponencijalno povećavaju sutra. Sistem je teška budalaština. Čuj žreb u sred takmičenja. 4x4 sa dirigovanim žrebom i pesma.
August 2, 2024Aug 2 Spanci na -5, ukupno -10, Grci imaju -8. Ne znam sta Kanadjane sprecava da puste deset sekundi pred kraj da im zviznu jednu trojku ako ostane ovako pa da cekaju Spanci da mi dobijemo J.Sudan #bezkalkulacija