Jump to content

Grupa A: Australija, Španija, Kanada, Grčka

Featured Replies

22 minutes ago, Milošica said:

Dodaše kolege dole

koji smo mi, srbija??

• Replies 241
  • Views 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Prebacio na RTS, video da Kuzma ne može da nabode ko je RJ Barret na usporenom snimku i to krupni plan, vratio na Eurosport bez komentara.

• koliko je lud

• Napolju 32 stepena, a u Spaniji -12. Veseli se srpski rode

6 minutes ago, Hele said:

Sutra svi mogu da kalkulisu, cak i Amerikanci, a mi koliko nam je volja.

Koji svi liče? Znači 2 ekipe od 12 mogu možda da kalkulišu i svakako ne znaju ko im dolazi u polufinalu posle. Sve i da neko lud hoće da kalkuliše da izgubi od jebenog sudana. 

1 minute ago, theanswer said:

Koji svi liče? Znači 2 ekipe od 12 mogu možda da kalkulišu i svakako ne znaju ko im dolazi u polufinalu posle. Sve i da neko lud hoće da kalkuliše da izgubi od jebenog sudana. 

Ako izgubimo od Sudana, znamo ko nam dolazi. Lice.

23 minutes ago, Hele said:

Mi mozemo tacno da znamo sa kim cemo da igramo posto ako smo treci idemo u cetvrti sesir, a u prvom sesiru su Amerikanci, sa kojima ne mozemo, i jos jedna ekipa, koja je dakle ta protiv koje cemo igrati.

Sistem je glup do bola sa tim najboljim drugima, najboljim trecima, a opravdanje je da ne bi bilo stelovanja, kad ono sve vrvi od kalkulacija.

Ne vrvi od kalkulacija (osim na PPP), bukvalno ne postoji ni jedna utakmica do sada koja može da se podvede pod kalkulisanje.

Napisao sam da u 90% slučajeva ne možeš da znaš ko ti je protivnik, imajući u vidu naš slučaj. Normalno da grupa koja se poslednja igra ima prednost zbog raspleta prethodnih grupa i to je to.

8 minutes ago, theanswer said:

1. Kanada igra protiv Spanije.

Spanija ima -5, Grcka ima -8.

Kanada ako vodi recimo desetak razlike, moze popustiti na kraju i pustiti Spance da im pridju na 2 razlike i odu dalje.

2. Amerika moze da se zajebava i kalkulise ako im je do toga. Videce danasnje rezultate, neko od Francuska/Spanija ce imati 3:0, ako i Kanada bude imala 3:0, oni mogu lepo da izgube i posalju sami sebe u drugi sesir, ako im iz nekog razloga to odgovara.

3. Mi cemo znati sve rezultate i moci da biramo sesir i protivnika. Ako Amerika, koja igra protiv nas bude prva u grupi, idu u prvi sesir, a mi porazom idemo u cetvrti i znamo ko nam je protivnik jer ne mozemo na Ameriku.

Mozemo pustiti Sudan da minimalno izgube ako im bude potrebno u nekoj kalkulaciji, ako je Grcka treca na primer.

4. Mogu u teoriji i Francuzi i Nemci da se zajebavaju i izgube i beze od prvog ili drugog sesira 😀

4 minutes ago, Profesionalac said:

Ne vrvi od kalkulacija (osim na PPP), bukvalno ne postoji ni jedna utakmica do sada koja može da se podvede pod kalkulisanje.

Napisao sam da u 90% slučajeva ne možeš da znaš ko ti je protivnik, imajući u vidu naš slučaj. Normalno da grupa koja se poslednja igra ima prednost zbog raspleta prethodnih grupa i to je to.

A u prethodnom sistemu je bio koji procenat kalkulacija?

Poenta je u glupom novom sistemu, a opet isti k sustinski, mozda za promil manji.

Ali ok, kapiram da su verovatno Amerima isli u susret da ih ne smaraju sa 8 utakmica.

Eno, vaterpolo na primer se normalno igra sa dve grupe po 6.

Moze i Amerika da izgubi od Portorika i svima sjebe kalkulacije

6 minutes ago, Hele said:

1. Kanada igra protiv Spanije.

Spanija ima -5, Grcka ima -8.

Kanada ako vodi recimo desetak razlike, moze popustiti na kraju i pustiti Spance da im pridju na 2 razlike i odu dalje.

2. Amerika moze da se zajebava i kalkulise ako im je do toga. Videce danasnje rezultate, neko od Francuska/Spanija ce imati 3:0, ako i Kanada bude imala 3:0, oni mogu lepo da izgube i posalju sami sebe u drugi sesir, ako im iz nekog razloga to odgovara.

3. Mi cemo znati sve rezultate i moci da biramo sesir i protivnika. Ako Amerika, koja igra protiv nas bude prva u grupi, idu u prvi sesir, a mi porazom idemo u cetvrti i znamo ko nam je protivnik jer ne mozemo na Ameriku.

Mozemo pustiti Sudan da minimalno izgube ako im bude potrebno u nekoj kalkulaciji, ako je Grcka treca na primer.

4. Mogu u teoriji i Francuzi i Nemci da se zajebavaju i izgube i beze od prvog ili drugog sesira 😀

Zašto bi Kanada pustila Špance da prođu dalje? 

Može u teoriji i grom da udari na svetoga savu 

Edited by theanswer

Mogu da se dogovore pre tekme, to se zovu kalkulacije. Kanadi sigurno prvo mesto, Spaniji prolaz.

Meni najviše smeta što ima malo utakmica, osedim dok dočekam sledeću. Mi ćemo u ovoj fazi odigrati tri tekme koje su odlučene već na poluvremenu, ili ajd u prvih pet minuta treće četvrtine. U starom sistemu bismo se klali još sa nekom Australijom i Španijom recimo, fali mi to.

samo ja gledam spanija - kanada, ostali TGIF

Edited by uini

Kanada na bazi kurca lagano ove odradjuje

tako to biva kada imas jako dobre kosarkase.

Znaci, moci cemo da namestimo J. Sudanu da prodje dalje uz Brazil :fantom:

Kako?

Confused Rooster Teeth GIF by Achievement Hunter

Background Picker
Customize Layout