August 2, 2024Aug 2 4 minutes ago, freakns said: ako Spanija dobije, oni su drugi, Grci treci, Australija out Koji oni? Spanija? Zar nije Spanija prva ako dobije, obe ekipe imaju 2-1 i Spanija bolji medjisobni? Edited August 2, 2024Aug 2 by Hele
August 2, 2024Aug 2 2 minutes ago, Hele said: Inace, napravljen sistem da ne bude kalkulacija... Eto, Kanada ce moci da popusti malo Spancima ako bude trebalo i ako budu zeleli. Mi cemo moci i da izgubimo od Sudana ako nam vise odgovara da budemo treci... Ako Nemačka pobedi Francusku, biće sa USA u prvom šeširu, a Kanada pada u drugi. Treba im što veća razlika danas svakako. Edited August 2, 2024Aug 2 by smooth.Op
August 2, 2024Aug 2 Španija je prva ako dobije, trebalo bi da se gleda međusobni njih i Kanade. Ako pobedi Kanada: 1. Kanada 2. Australija 3. Grčka Ako pobedi Španija: 1. Španija 2. Kanada 3. Grčka
August 2, 2024Aug 2 1 minute ago, smooth.Op said: Ako Nemačka pobedi Francusku, biće sa USA u prvom šeširu, a Kanada pada u drugi. Ok, igrom slucaja jer je raspored danas takav pa ce Kanada ici da dobije sto vise u borbi za prvi sesir. Da Kanada igra u 9 i vec zna rezultat i da je Nemacka pobedila, kad bi videli da vode, ali daleko od onoga koliko im treba da stigne Nemacku, mogli bi da popuste Spancima.
August 2, 2024Aug 2 4 minutes ago, Hele said: Koji oni? Spanija? Zar nije Spanija prva ako dobije, obe ekipe imaju 2-1 i Spanija bolji medjisobni? u pravu si, typo
August 2, 2024Aug 2 6 minutes ago, Hele said: Ok, igrom slucaja jer je raspored danas takav pa ce Kanada ici da dobije sto vise u borbi za prvi sesir. Da Kanada igra u 9 i vec zna rezultat i da je Nemacka pobedila, kad bi videli da vode, ali daleko od onoga koliko im treba da stigne Nemacku, mogli bi da popuste Spancima. Pa ne postoji sistem u kome ne možeš da našteluješ nešto. Čuj mi možemo da izgubimo, pa da budemo treći. Ali u ovom sistemu ti i ako našteluješ sebi poziciju, ne znaš sa kim ćeš igrati ni u prvoj sledećoj (u 90% slučajeva), a tek u polufinalu da ne govorimo. Ovaj sistem ima milion mana, ali spočitavanje mogućnosti štelovanja nije jedna od njih.
August 2, 2024Aug 2 Španija ili prolazi kao prva u grupi ili ispada, nema treće. Brazil je već u četvrtfinalu a i Grci faktički, treba im da pobedimo Južni Sudan 2 razlike. Što dalje implicira ako Nemci dobiju Francuze: SAD - Brazil a Nemačka - Grčka. Ako Francuzi dobiju Nemce onda je bitna razlika pobede njihove i pobede Kanađana nad Špancima ako se dogodi. Ako recimo Kanada dobije većom razlikom od Francuza, onda bi bilo SAD - Grčka, a Kanada - Brazil.
August 2, 2024Aug 2 4 minutes ago, Profesionalac said: Pa ne postoji sistem u kome ne možeš da našteluješ nešto. Čuj mi možemo da izgubimo, pa da budemo treći. Ali u ovom sistemu ti i ako našteluješ sebi poziciju, ne znaš sa kim ćeš igrati ni u prvoj sledećoj (u 90% slučajeva), a tek u polufinalu da ne govorimo. Ovaj sistem ima milion mana, ali spočitavanje mogućnosti štelovanja nije jedna od njih. Mi mozemo tacno da znamo sa kim cemo da igramo posto ako smo treci idemo u cetvrti sesir, a u prvom sesiru su Amerikanci, sa kojima ne mozemo, i jos jedna ekipa, koja je dakle ta protiv koje cemo igrati. Sistem je glup do bola sa tim najboljim drugima, najboljim trecima, a opravdanje je da ne bi bilo stelovanja, kad ono sve vrvi od kalkulacija.
August 2, 2024Aug 2 Sve vrvi od kalkulacija: nijedna ekipa bukvalno ne može još ništa da kalkuliše Sistem je bukvalno najbolji mogući da se smanje kalkulacije. Ali avaj neko će uvek naći nešto. Edited August 2, 2024Aug 2 by theanswer
August 2, 2024Aug 2 2 minutes ago, theanswer said: Sve vrvi od kalkulacija: nijedna ekipa bukvalno ne može još ništa da kalkuliše Sistem je bukvalno najbolji mogući da se smanje kalkulacije. Ali avaj neko će uvek naći nešto. Sutra svi mogu da kalkulisu, cak i Amerikanci, a mi koliko nam je volja.