July 30, 2024Jul 30 Bolje Dorta da su ubacili. Mada, igrao je dosta dobru odbranu i nije mnogo silovao kad je video da ga ne ide. Ako ne bude pravio problem zbog raspodele uloga i ne bude forsirao kad ga ne ide, možda se iz te tišine izrodi neka statement partija. Edited July 30, 2024Jul 30 by Milošica
July 30, 2024Jul 30 Dobri su Kanadjani strasna im je prva petorka. Ali njihova mana su im visoki. Uzivanje je gledati SGA kako trosi poludistancu.
August 2, 2024Aug 2 Kladio sam se na Grke i to mi je prva opklada od Kamerun-Srbija iz 2 u 2 u Kataru. Igrajte na Ozije u lajvu.
August 2, 2024Aug 2 da moraju sa 3 dobiti da ne ovise o rezultatu kanada spanija zbog eventualnog kruga tri ekipe
August 2, 2024Aug 2 gledanje ovog meca moze izazvati mucninu... dovoljno cigli na mecu za jos jedan Beograd na vodi
August 2, 2024Aug 2 2 minutes ago, freakns said: gledanje ovog meca moze izazvati mucninu... dovoljno cigli na mecu za jos jedan Beograd na vodi Verovatno najgora utakmica koju sam gledao u prethodnih par godina.