Jump to content

Grupa A: Australija, Španija, Kanada, Grčka

Featured Replies

Kakva ciglarska petorka, Kalates, Vokap, Janis, da je OJ Grk mogli bi kuću da sagrade zajedno. 

Kanada izašla i izvadila muda na astal

• Replies 241
  • Views 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Prebacio na RTS, video da Kuzma ne može da nabode ko je RJ Barret na usporenom snimku i to krupni plan, vratio na Eurosport bez komentara.

• koliko je lud

• Napolju 32 stepena, a u Spaniji -12. Veseli se srpski rode

• Author

Kanadski defanzivci spolja apsolutno mogu u istu rečenicu sa američkim - Brooks, Dort, Walker, SGA. Sad je ušao Jamal i odmah im je pala odbrana.

Šarenčev™ Olinik

Pro tip - Eurosport 6 ima utakmicu bez komentatora 😀

• Author

Prebacio na RTS, video da Kuzma ne može da nabode ko je RJ Barret na usporenom snimku i to krupni plan, vratio na Eurosport bez komentara.

Jamal se raspada

Grci proigrali bez Vokapa i Kalatesa. Njih dvojica u istoj petroci je samoubistvo. Mada im i Jamal pomogao da se vrate. 

1 minute ago, Amos said:

Jamal se raspada

On kao da je u decline karijere usao a decko 27 godina ima...

Just now, 1n54jd3r said:

On kao da je u decline karijere usao a decko 27 godina ima...

Meni sve više deluje da ga baš briga da trenira. Ne bi me čudilo da zato i vuklja povrede. 

kad treba dzamal odigra kao lidak. setimo se plej ofa kad je denver uzo titulu. 

ove su bili inferiorni protiv minesote pa jedva izgubise u 7 bese?

ajmo grcite!

( bolje grcite nego javori)

Kanada divljina

grcinsiluju i naravno ne mogu da prdnu. ovaj plavusan nesto pokusava vec drugi put 1 na 1 i nista.

imali su najlepsi kos kad se izvukao za 3 papanikolau i tu napravili dobre kretnje i sa puno pasova.

pa to igrajte!

6 minutes ago, Amos said:

Meni sve više deluje da ga baš briga da trenira. Ne bi me čudilo da zato i vuklja povrede. 

On ce kao i Batler...da ladi jaja tokom regularnog dela sezone, digne nivo i cimanje u PO (ukoliko je fit) i ocekuje max extenziju kada dodje vreme za kesovinu

Sudar titana flopa, Buker vs Larencakis

Background Picker
Customize Layout