July 9, 2024Jul 9 Vazda grozni i jedni i drugi, ipak ESP sa ovom decom i lepim fudbalom zaslužuju finale. Plus što su izbacili forsirane domaćine sa onom lopatom na klupi.
July 9, 2024Jul 9 2 minutes ago, Fakundo Sava said: Lančo jel pevaš himnu? Zadnje sto bi iko voleo da cuje kako ja pevam Nema himna tekst.
July 9, 2024Jul 9 Author 2 minutes ago, garmonbozia said: O jebem ti ugao glavne kamere moram priznati da mi se sviđa ovaj rakurs bolji je utisak prostora u kom se kreću, dok je onako bolji pregled dešavanja
July 9, 2024Jul 9 Just now, Mr.Mxyzptlk said: ruiz usro dve sanse vec Jbg, racuna treba da se vrati u Francusku.
July 9, 2024Jul 9 Author seća li se ko da je u zlato non woke vreme kada igra francuska uvek jedan petao trčkarao terenom e to sad fali a za špance bi moglo neko iberico prasence
July 9, 2024Jul 9 Navijam za super tekmu, okej su mi i jedni i drugi Spanci konacno kul generacija, nijedna preiritantna osoba u timu. Drugo polufinale cu preskociti
July 9, 2024Jul 9 Ovo je skoro kao kad si na stadionu nisko na tribinama, bolji osecaj igre, ali kad su desavanja na drugoj strani terena kao da nisi na tekmi