Posted July 6, 2024Jul 6 prvo polufinale, kako kažu srpski sportski komentatori iz jačeg dela kostura što automatski obećava jedno kvalitetno smaranje
July 6, 2024Jul 6 Bice ok tekma, kao neki od ranijih Brazilova kad nalete na Belgiju/Olandiju/Zidana pa ne mogu da objasne kako su izgubili Francuska 1-0/2-1
July 6, 2024Jul 6 Španija neće propustiti da kazni nikad metiljaviju Francusku. Doduše ne znam rasplet sa kartonima, možda Španije nema 11 igrača uopšte.
July 6, 2024Jul 6 Jao cek, neko je promasio penal na toj tekmi ako se dobro secam. Ali kakav je to mindfuck bio, mrzeo sam Spance jer su nas pokrali, mrzeo sam Francuze jer nas je Francuz pokro Mislim, mrzeo sam Francuze oduvek, ali tada stvarno nisam znao sta da radim
July 6, 2024Jul 6 Mrzi me da guglam, ali ako je on pucao pored zivog Mendiete tada, i treba da ispadnu
July 6, 2024Jul 6 38 minutes ago, Ratamahatta said: Ali kakav je to mindfuck bio, mrzeo sam Spance jer su nas pokrali, mrzeo sam Francuze jer nas je Francuz pokro
July 9, 2024Jul 9 Po svemu prikazanom, Spanci zasluzili su finale. Igraju bez pola odbrane, najboljeg igraca i njegove zamene. Sa druge strane, Francuzi imaju mocan tim, a nisu pokazali bas nista. Edited July 9, 2024Jul 9 by Milosh76