July 9, 2024Jul 9 Francuzi bi mogli za promenu da naprave nekog fudbalera. Od Grizmana na ovamo samo neke atletičare štancuju. Makar oni imaju istoriju vrhunskih znalaca, negde su tu malo skrenulo levo kod Albukerkija sa školom.
July 9, 2024Jul 9 Francuzi solidan pocetak, a posle nista. Par debilnih centarsuteva Dembelea, zdesna i levo par zabijanja u igraca Mbapea. Tanko za bolji rezultat.
July 9, 2024Jul 9 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne uklapa mi se Olmo nikako u špansku selekciju. Bosansko prezime, hrvatske konekcije, nekakva poljska ščžensni faca. Čudan lik. Al zna fudbala Miguel Olmo Forte mu cale, kakav Bosanac, jos bi Middle krenuo da navija za njega keva mu jeste Hrvatica
July 9, 2024Jul 9 Nekako mislim da su na ovom prvenstvu najvise do sad profitirale reprezentacije velikih drzava od medijskog hajpa koji prati njihove igrace. Cesto su dobijali vise postovanja i straha od manjih reprezentacija, nego sto kao timovi zasluzuju. Deluje mi da bi npr. iste ove Francuska i Engleska 90ih opasno najebali od tadasnjih reprezentacija srednjeg nivoa koji su na prvenstvima nastupali nalozeno kao da im je poslednja utakmica i nisu jebali zivu silu. Drustvene mreze i portali danas su vestacki stvorile polubogove od 30-40 igraca petice, a to nema bas veze sa realnoscu njihove igre.
July 9, 2024Jul 9 Jao evo ga Lazni Murinjo opet, upropastio je taj klub, grad, prigradska naselja i sela, sluzbe zakalaze, u Belgiji se pale alarmi kad procitaju ime Aleksandar, zatvaraju se aerodromi Edited July 9, 2024Jul 9 by Midžeta
July 9, 2024Jul 9 1 minute ago, Midžeta said: Jao evo ga Lazni Murinjo, upropastio je taj klub, grad, prigradska naselja i sela, sluzbe zakalaze, u Belgiji se pale alarmi kad procitaju ime Aleksandar, zatvaraju se aerodromi Covek je nekim cudom bio selektor Kine...i mi se posle pitamo sto su nam Kinezi izgradnju mosta u Novom Sadu naplatili trostruko vise.
July 9, 2024Jul 9 Jedna stvar koja mi se ne sviđa kod španaca što često imaju potez™ više. Možda i grešim, možda ih to i izdvaja...
July 9, 2024Jul 9 2 minutes ago, Plissken said: Covek je nekim cudom bio selektor Kine...i mi se posle pitamo sto su nam Kinezi izgradnju mosta u Novom Sadu naplatili trostruko vise. Sluzbw su zakazale, sve je zatajilo, treba da se cudimo sto su nam naplatili trostruko vise, a ni Belgijanci sto imaju teroristicke napade
July 9, 2024Jul 9 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Očekuje nas verovatno 90 minuta ničega Ko me jebe, zaslužio sam da me nahbar kvotuje za dve nedelje
July 9, 2024Jul 9 Olmo ima 26 godina, nije više ni tako mlad. Kako on još nije otišao dalje od Lajpciga velika je misterija. U stvari i nije, samo je pokazatelj da svi ti skauti, treneri, stručnjaci i drugi svirači kurcu su uglavnom samo ovo poslednje. Jedino Maminjo ima to staro fudbalsko oko za bisere
July 9, 2024Jul 9 1 minute ago, Zaboravan said: Jedna stvar koja mi se ne sviđa kod španaca što često imaju potez™ više. Možda i grešim, možda ih to i izdvaja... U ovoj utakmici to nisam primetio. Gledas tekmu i vidis da tacno dodaju onome ko je prazan. Nisam video nikakvo silovanje potezom vise.
July 9, 2024Jul 9 Za sad deluje da se Francuzi uzdaju da će španski trener opet da menja Williamsa i Yamala.