July 6, 2024Jul 6 auuh cim sam upalio tv ovi primise dva komada. montela im je trener. voleo sam tu romu svojevremeno sa njim. mogli bi da ga dovedemo za trenera umesto pixija.
July 6, 2024Jul 6 Odbrana Turske omaz Barceloni sezona 93 pa na gore.Ne mozes ti sine dati koliko mi mozemo primiti.
July 6, 2024Jul 6 1 minute ago, Tsai said: Zesci su mesari ovi holandjani Just now, askeladden said: Kad nisu bili? Just now, Valkyrie said: Vazda bili. Totalni fudbal, patite Realno najgotivnija ekipa od polufinalista. Španci su tu negde, ostali sačuvaj bože.
July 6, 2024Jul 6 Just now, Valkyrie said: Vazda bili. Jel sam ja jedini kome su kul obe repke u tom rivalstvu Nemačka - Holandija
July 6, 2024Jul 6 1 minute ago, Ratamahatta said: Jap Stam je bio ok lik, svirao klavir, javljao se komsijama To uvek kazu za lika koji pocini neki pokolj, da je bio fin, uvek se javljao komsijama...
July 6, 2024Jul 6 Herojska odbrana Oranje, VVD stoji i diriguje "Aj sad ti očajnički počisti sa gol linije, taaako, a onda se ti baci da izblokiraš, bravo momci, bravo, ja sam sa vama u mislima..."
July 6, 2024Jul 6 2 minutes ago, Milošica said: Jel sam ja jedini kome su kul obe repke u tom rivalstvu Nemačka - Holandija Nisi
July 6, 2024Jul 6 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Totalni fudbal, patite Realno najgotivnija ekipa od polufinalista. Španci su tu negde, ostali sačuvaj bože. Pa zar za kolonijaliste
July 6, 2024Jul 6 Just now, Tsai said: Pa zar za kolonijaliste Šta ima veze, pa najlepši dresovi od četiri kolonijalne sile u polufinalu.