Posted July 3, 2024Jul 3 Očekuje se 1 kvalitetna ludnica u poslednjoj utakmici četvrt-finala pred osamsto petsto miliona Turaka u publici (jer treba iskoristiti prednost domaćeg terena) Nadajmo se da će Bosforski Srbi svojom neuračunljivom energijom isprovocirati kiborge sa anger issues iz Holandije da pruže adekvatan odgovor. Bez tri crvena kartona da se ni ne počinje, na manje ne pristajemo!
July 4, 2024Jul 4 Dobro sad, samo su nastavili sa politikom kažnjavanja zbog neprimerenih gestova, kao što su onomad kažnjavali švajcarske™ fudbalere posle utakmice sa nama ili sada Belingema
July 4, 2024Jul 4 1 hour ago, copkillah said: Dobro sad, samo su nastavili sa politikom kažnjavanja zbog neprimerenih gestova, kao što su onomad kažnjavali švajcarske™ fudbalere posle utakmice sa nama ili sada Belingema Nisu ga kaznili 19 minutes ago, Valkyrie said: Šta je uradio Belingem? Ajde ja cu da postujem, ionako sam vec dozivotno banovan: 2 hours ago, ronin said: Dečko debil A mogao je samo da kaze da slusa Iron Maiden Edited July 4, 2024Jul 4 by JohnnyD
July 4, 2024Jul 4 2 hours ago, ronin said: Dečko debil jeste debil ali mi je i kazna preterana , šta me briga što je nacionalista plaćam kartu da gledam dobar fudbal
July 4, 2024Jul 4 Author 40 minutes ago, JohnnyD said: Nisu ga kaznili To je Cop i rekao, samo na sarkastičkom.
July 5, 2024Jul 5 Jel Belingem bio džiber i u Dotmundu ili je postao tek od druženja sa Vinisijusom i kompanijom?
July 5, 2024Jul 5 3 hours ago, sasha said: Jel Belingem bio džiber i u Dotmundu ili je postao tek od druženja sa Vinisijusom i kompanijom? imaš jedan pokušaj taj tim je i od Krosa napravio džibera