July 6, 2024Jul 6 1 minute ago, Valkyrie said: "Joj, Holanđanine, najgori si na kugli zemaljskoj" "Tako nam i treba kad smo glupi, još pet golova neka nam daju!"
July 6, 2024Jul 6 Just now, Midžeta said: Ljudi moji ja ne mlgu da verujem sta se ovde pise Da ti Caligula nije rođak?
July 6, 2024Jul 6 1 minute ago, Valkyrie said: "Joj, Holanđanine, najgori si na kugli zemaljskoj" "Igrao sam i sa Škotlanđanima i sa Kameruncima i ne znam sa kim nisam igrao... i sa Hrvatima sam igrao... Da mi ovako urade..."
July 6, 2024Jul 6 2 minutes ago, Zico said: Xavi Simons ocajan, plus ima zuti karton, menjaj to Kumane. Loš je bio Simons još u grupi, ali to večeras nije sprečilo Matića da gusla o neverovatnom igraču o kom priča čitav fudbalski svet... dok nisu primili gol. Onda je bukvalno to isto krenuo da blebeće o Ardi Guleru, šta ga briga.
July 6, 2024Jul 6 Just now, radisa said: Da ti Caligula nije rođak? Jok, nego vidim da ga svi kanalisete pa sam htela i ja
July 6, 2024Jul 6 Just now, Midžeta said: Nejtan Ake = Natanake prema Sportskom poy Mutsuhiro Natanake, 渡邊睦裕, japanski ratni zločinac iz WW2.