July 5, 20241 yr Špancima je rupa ovaj drugi štoper koji nije Laporte. A i kosijaner pliva za sve pare.
July 5, 20241 yr Dosta bolji Nemci. Navijam za njih iz tradicionalnih razloga, iako ovaj dosadni fudbal sa milijardu kratkih pasova piša po toj tradiciji.
July 5, 20241 yr Just now, Mindaugas Žukauskas said: Tbh, Džan je odneo malo lopte, što ga je aboliralo od žućkastog Ma da, ali sut po potkolenici, iznutra, u stranu. Mene tako da sutne, izvalio bi mi nogu iz kolena.
July 5, 20241 yr 2 minutes ago, bradilko said: kako samo 4 zvezdice? zar nemcuge nisu osvojile 5 mundijala? zar posle italije 90-e nisu bile jos dve titule? Samo jedna u Brazilu
July 5, 20241 yr 2 minutes ago, Lancia said: Nemci biju Spance ko Holandjani u J.Africi. Nemojmo preterivati, još nije taj nivo... Čekaj da nako razvali u grudi kopačkom nekog iz Španije, onda je to to... Jbt, ovaj svet ide u kurac, Nemvci igraju prljavo, Španci su fer-plej ekipa...
July 5, 20241 yr Just now, radisa said: Nemojmo preterivati, još nije taj nivo... Čekaj da nako razvali u grudi kopačkom nekog iz Španije, onda je to to... Jbt, ovaj svet ide u kurac, Nemvci igraju prljavo, Španci su fer-plej ekipa... Znas kako, taj sto je dobio kopacku u grudi je nastavio da igra, Pedri nije.
July 5, 20241 yr 2 minutes ago, radisa said: Zašto igra Harvec, a ne Fullkrug? Harvec da bi možda dao gol, treba mu 10 šansi... Fullkrug je džoker igrač, majstor kad uđe s klupe. Haverc je tu i za mnoge druge stvari, sem za davanje golova. Npr. mnoge šanse u koje uđe, sam sebi kreira, što nije specijalitet za mnoge igrače na poziciji 9.
July 5, 20241 yr Just now, Lancia said: Znas kako, taj sto je dobio kopacku u grudi je nastavio da igra, Pedri nije. A možeš i tako da gledaš... Užasno mrzim da gledam ovakve utakmice...
July 5, 20241 yr "Mislim da je na ovoj utakmici Džan čovek koji želi da pomogne čvrstini u veznom redu"