July 5, 2024Jul 5 Špancima je rupa ovaj drugi štoper koji nije Laporte. A i kosijaner pliva za sve pare.
July 5, 2024Jul 5 Dosta bolji Nemci. Navijam za njih iz tradicionalnih razloga, iako ovaj dosadni fudbal sa milijardu kratkih pasova piša po toj tradiciji.
July 5, 2024Jul 5 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Tbh, Džan je odneo malo lopte, što ga je aboliralo od žućkastog Ma da, ali sut po potkolenici, iznutra, u stranu. Mene tako da sutne, izvalio bi mi nogu iz kolena.
July 5, 2024Jul 5 2 minutes ago, bradilko said: kako samo 4 zvezdice? zar nemcuge nisu osvojile 5 mundijala? zar posle italije 90-e nisu bile jos dve titule? Samo jedna u Brazilu
July 5, 2024Jul 5 2 minutes ago, Lancia said: Nemci biju Spance ko Holandjani u J.Africi. Nemojmo preterivati, još nije taj nivo... Čekaj da nako razvali u grudi kopačkom nekog iz Španije, onda je to to... Jbt, ovaj svet ide u kurac, Nemvci igraju prljavo, Španci su fer-plej ekipa...
July 5, 2024Jul 5 Just now, radisa said: Nemojmo preterivati, još nije taj nivo... Čekaj da nako razvali u grudi kopačkom nekog iz Španije, onda je to to... Jbt, ovaj svet ide u kurac, Nemvci igraju prljavo, Španci su fer-plej ekipa... Znas kako, taj sto je dobio kopacku u grudi je nastavio da igra, Pedri nije.
July 5, 2024Jul 5 2 minutes ago, radisa said: Zašto igra Harvec, a ne Fullkrug? Harvec da bi možda dao gol, treba mu 10 šansi... Fullkrug je džoker igrač, majstor kad uđe s klupe. Haverc je tu i za mnoge druge stvari, sem za davanje golova. Npr. mnoge šanse u koje uđe, sam sebi kreira, što nije specijalitet za mnoge igrače na poziciji 9.
July 5, 2024Jul 5 Just now, Lancia said: Znas kako, taj sto je dobio kopacku u grudi je nastavio da igra, Pedri nije. A možeš i tako da gledaš... Užasno mrzim da gledam ovakve utakmice...
July 5, 2024Jul 5 "Mislim da je na ovoj utakmici Džan čovek koji želi da pomogne čvrstini u veznom redu"